Απολαύστε τα πλεονεκτήματα του βασιλικού πολτού,
του ελιξηρίου της αιώνιας νεότητας και της μακροζωίας.



Ζητω οι μασκες


Απολαύστε μικρές δόσεις πολυτέλειας χρησιμοποιώντας δύο φορές την εβδομάδα τις μάσκες σύσφιγξης και ανάπλασης Εxpress Gold With Royal Jelly, 4,90€, της Apivita, που επιπλέον προσφέρουν μοναδική λάμψη.

95% φυσικη συνθεση


Η μεγάλη καινοτομία του ορού Natural Serum Lifting, 28€, της Apivita, είναι ότι έχει εγκλωβίσει τον βασιλικό πολτό σε λιποσώματα προκειμένου να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Επιπλέον, μαζί με τη βιταμίνη Α, το λινάρι και τον κίστο συσφίγγει το περίγραμμα και αυξάνει την ελαστικότητα.

Χερι βοηθειας


Δώστε τροφή στην ώριμη επιδερμίδα με την κρέμα προσώπου για λάμψη και αντιρυτιδική προστασία Royal Jelly, 17,20€, της Ηealth Aid, που περιέχει υψηλής ποιότητας βασιλικό πολτό και ένα κοκτέιλ από ιχνοστοιχεία, μέταλλα και βιταμίνες.

Για τα μαλλια σας μονο


Αναζωογονήστε τη φυσική κεράτινη δομή των μαλλιών σας και προσφέρετε υγεία στο τριχωτό της κεφαλής με το σαμπουάν, 9,50€, και το conditioner Οrganic Royal Jelly, 9,95€, της Dr Organic, που περιέχουν βιολογικό βασιλικό πολτό, βιταμίνη C, αιθέρια έλαια, αλόη βέρα κ.ά.

Κατα της κουρασης


Λειάνετε τις πρώτες ρυτίδες και χαρίστε ενέργεια στη στρεσαρισμένη επιδερμίδα με την ελαφριάς υφής κρέμα Pulpe Vitaminée, Emulsion Anti-Rides, 32€, της Caudalíe. Εκτός από βασιλικό πολτό, συνδυάζει πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού, τζίνσενγκ, τζίντζερ και άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες.

Πηγη ενεργειας


Αυξήστε τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού σας με το πρωτότυπο συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή αναβράζουσας ταμπλέτας Royal Jelly, Vitamins & Minerals, 8,50€, της Korres, που έχει γεύση μανταρίνι.

Τροφη και τονωση


Λάδι ελιάς, βασιλικός πολτός, σύμπλεγμα βιταμινών και φίλτρο UV είναι τα κυριότερα συστατικά της Πλούσιας Ενυδατικής Κρέμας, 19,50€, της Macrovita, που δρα κατά των ρυτίδων και της οξείδωσης.

For Men


Το Ultra Virile-Actin, 54,80€, της Nature’s Plus, είναι μία 100% φυσική φόρμουλα με σοφά συνδυασμένα βιοενεργά συστατικά, όπως ειδικά βότανα, μεταλλικά στοιχεία, βασιλικός πολτός, βιταμίνες, που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού απέναντι στους αγχώδεις ρυθμούς, το κάπνισμα, την κακή διατροφή κ.ά.