Βιολογικά συμπλέγματα και ευφυείς συνθέσεις που βασίζονται στη βραβευμένη με Νόμπελ επιστήμη της γλυκοβιολογίας αφήνουν εποχή.



Επανασταση στην αντιγηρανση


Ανόρθωση, επανασμίλευση και λάμψη: O επαναστατικός ορός Forever Youth Liberator Serum, 86€, του YSL, βασίζεται στις αρχές της γλυκοβιολογίας και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Επτα με τονο


Ολοκληρώστε τον καθαρισμό του προσώπου σας με την αντιγηραντική, τονωτική λοσιόν Τotal Effects Cleansers, Αge Defying Toner, 5€, της Olay, που καταπολεμά τα 7 σημάδια γήρανσης.

με ουδετερο pH


Για τον καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών προτιμήστε έναν υποαλλεργικό αφρό με pH 5.5, χωρίς σαπούνι και parabens. Ο Ηygienic Foam Wash, 9,80€, της Tol Velvet, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, την τοπική ξηρότητα και ανακουφίζει από τα συμπτώματα κνησμού.

Το τελειο ζευγαρι


Το κολλαγόνο και το πυρίτιο είναι εκείνο το δίδυμο συστατικών που αναδομεί και θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα (ή εκείνη που έχει υποστεί διάφορες επεμβάσεις). Αν ψάχνετε κάτι τέτοιο, θα το βρείτε στην κρέμα Crème Au Collagène Marin et Silicium, 23,20€, της Dermagor Dermatologie.

Υδατινος κοσμος


Το νέο άρωμα Μarc Jacobs Splash, Hibiscus έχει μια εξωτική σύνθεση από άνθος ιβίσκου, ξύλα, βετιβέρ και μανταρίνι, που βελτιώνει τη διάθεση γιατί θυμίζει καλοκαίρι.

Τζελ φρουτων


Τα καινούργια διάφανα κραγιόν Color Sensational Pop Sticks, 12,40€, της Maybelline New York, περιέχουν φρουτώδεις χρωστικές, ώστε να μαλακώνουν τα χείλη και να τους δίνουν διακριτική χρωματιστή λάμψη.

Επιδερμιδα στα καλυτερα της


Για τα σημάδια της γήρανσης, του στρες και της κούρασης δημιουργήθηκε η Idéalia, 27€, της Vichy. Το κύριο συστατικό της είναι η καινοτομική κομπούχα, ένα πολυδραστικό σύμπλεγμα τσαγιού που χαρίζει στην επιδερμίδα την καλύτερη δυνατή όψη.