Πριν από λίγες μέρες, ήρθε στα χέρια μου μια καινούρια αμερικάνικη σειρά μαλλιών η οποία μου κίνησε την περιέργεια πρωτίστως λόγω των συσκευασιών. Οι λιτές γραμμές τους, χωρίς φιοριτούρες και φαντεζί χρώματα, με έκαναν να σκεφτώ ότι το περιεχόμενό τους είναι πολύτιμο. Και δεν έπεσα έξω.

Πρώτα άνοιξα το καφέ διαφανές μπουκάλι με την τιρκουάζ ετικέτα που ανέγραφε Μοroccanοil Treatment και το μύρισα. Είχε μια ευχάριστη, καθόλου έντονη βουτυρένια ευωδιά. Μετά το δοκίμασα απλώνοντάς το. Η χρυσοκίτρινη ρευστή υφή του απλώθηκε στις φριζαρισμένες τριχούλες που πέταγαν από τα πιασμένα μαλλιά και βουαλά! Λάμψη, απαλότητα και πειθαρχία στη στιγμή.



Η φόρμουλά του Μοroccanoil Treatment είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικό έλαιο αργκάν που είναι η νέα τάση στα καλλυντικά, είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών και δεν περιέχει οινόπνευμα. Μετά πληροφορήθηκα ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και εκτιμήθηκε αμέσως από κορυφαίους στυλίστες και διασημότητες σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία του οδήγησε στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς Moroccanoil®’s τα οποία έχουν εξίσου μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό. Το ίδιο βράδυ δοκίμασα και τη μάσκα για εντατική ενυδάτωση. Η υφή της είναι εξίσου απολαυστική και το εξωτικό, γλυκό άρωμά της που δε μοιάζει με κανένα άλλο δε χόρταινα να το μυρίζω στα μαλλιά μου.



Τη σειρά Morrocan Oil θα τη βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.