Fitness

Ειδική τιμή για μαθήματα yoga, pilates, χορού και διαλογισμού

Το «Bhavana Yoga Center» προφέρει απεριόριστα μαθήματα yoga, pilates, χορού και διαλογισμού μιας εβδομάδας στην τιμή των 30 Ε. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου. Ενημερωθείτε σχετικά στο: 210-32.38.133.
Info: Bhavana Yoga Center, Αιόλου 43, Αθήνα, τηλ.: 210-32.38.133, www.bhavanayoga.com .
Προσφορά

Προσφορές από το Μεταίχμιο

Η ανάγκη για διάβασμα στις μέρες μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, γι’ αυτό οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν μέσω των βιβλιοπωλείων όλης της χώρας αγαπημένα βιβλία στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές από -45% έως -60% αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία ελλήνων συγγραφέων, αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο. Η λίστα με τους τίτλους σε προσφορά θα ανανεώνεται κάθε δύο μήνες. Αναζητήστε τα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν στην ιστοσελίδα του Μεταιχμίου, κάντε την παραγγελία σας μέσω Internet ή επισκεφθείτε τα καταστήματα του Μεταιχμίου (Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118 και Ασκληπιού 18).
Info: Εκδόσεις Μεταίχμιο, www.metaixmio.gr.
Bazaar

Βιβλία από την Πλατεία

Αν δεν έχετε πάρει ακόμα τα πασχαλινά σας δώρα, έχετε ακόμα λίγο χρόνο στη διάθεσή σας. για όλο το μήνα Απρίλη το βιβλιοπωλείο Floral στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνει bazaar βιβλίων με ελληνικούς και ξένους τίτλους, όπου μπορείτε να βρείτε βιβλία λογοτεχνίας, μυθιστορήματα, αστυνομικά, ποιητικές συλλογές, δοκίμια, λευκώματα, ακόμα και παιδικά βιβλία θα πωλούνται στην τιμή των 5Ε.
Info: Floral, Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια. Τηλ.: 210-38.00.070, e-mail: contact@floralcafe.gr. Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, 12:00-20:00. Είσοδος ελεύθερη.
Κινηματογράφος

Για την ιταλική κουλτούρα

Στις 19 Απριλίου ξεκινά η Γιορτή του Ιταλικού Σινεμά, «La Festa del cinema italiano», με ταινίες των τελευταίων χρόνων. Επειδή, όμως, κάθε γιορτή είναι ένα πολυσύνθετο πολιτιστικό γεγονός, με αφορμή και άξονα τον Ιταλικό Κινηματογράφο, οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και την ιταλική κουλτούρα, ξεκινώντας από το σινεμά και φτάνοντας μέχρι τη γνωστή της κουζίνα. Επισκεφθείτε τους κινηματογράφους «Ιντεάλ» (Πανεπιστημίου 46) και «Έλλη» (Ακαδημίας 64) μέχρι τις 25 Απριλίου και νιώστε σαν να βρίσκεστε στη γειτονική Ιταλία.
Info: www.tuttoitalia.gr
Χορός

«Βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο»

Βαθιά ριζωμένο στη σκέψη των Αργεντινών, το τάνγκο είναι ένας ολόκληρος κόσμος και ένας τρόπος ζωής που διαθέτει τη δική του γλώσσα και τον δικό του κώδικα. Στη «Βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο», την Κυριακή 22 Απριλίου (στις 20.30) θα απολαύσετε συνθέσεις των Carlos Gardel, Juan Rezzano, Richard Galliano και Astor Piazzolla, που αναδύουν τόσο την παραδοσιακή του μορφή όσο και την ανανεωτική προέκτασή του. Κλείστε εγκαίρως θέση.
Info: Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις», Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη. Τηλ.: 210-86.13. 739, www.dieleusis.gr. Είσοδος: 12E.
Παιδί

Η Επιστήμη… της Λαμπρής

Η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου σάς προσκαλεί από 17 έως 22 Απριλίου να ανακαλύψτε την επιστήμη που κρύβεται πίσω από τα Πασχαλινά έθιμα σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίδειξη πειραμάτων και διαδραστικό εργαστήρι. Για τις δραστηριότητες δεν γίνεται κράτηση και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε με το εισιτήριο της Διαδραστικής Έκθεσης. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Info: Ίδρυμα Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο. Τηλ.: 210-94.69.640 (Λήδα Αρνέλλου), email: arnellou@eugenfound.edu.gr. Αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα: www.eugenfound.edu.gr (ενότητα: διαδραστική έκθεση Ε&Τ, κατηγορία «Νέα – Δραστηριότητες»).
Θεσσαλονίκη

Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαϊδη

Από τις 20 Απριλίου η επιτυχημένη παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη. Οι θεατές παρακολουθούν, συμμετέχουν, κρίνουν, αποφασίζουν και ταυτίζονται με το πάσχον ζευγάρι (Μαρία Λεκάκη, Κλέων Γρηγοριάδης). Το group therapy υπό την καθοδήγηση του απρόβλεπτου γιατρού, Γιάννη Ζουγανέλη, καθοδηγεί θεατές και ηθοποιούς στο δρόμο της σεξουαλικής ευτυχίας.
Info: Θέατρο Εγνατία, Πατριάρχου Ιωακείμ 1. Τηλ.: 2310-225.172. Παραστάσεις: Παρασκευή 21:15, Σάββατο 18:30 & 21:15 και Κυριακή 20:00. Εισιτήρια: 23Ε, 17Ε (φοιτητικό-μαθητικό). Ειδικές τιμές για ανέργους-πολύτεκνους & συλλόγους.
Βιβλίο

Pilates και σώμα
Brooke Siler, Εκδόσεις Πατάκη, 12,23Ε
Η μέθοδος, που παρουσιάστηκε από τον Joseph H. Pilates για να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μυών, είναι μια άσκηση μυαλού-σώματος για οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει σώμα δυνατό, καλλίγραμμο και ευθυτενές. Στο «Pilates και σώμα», η συγγραφέας Brooke Siler, μια από τις πλέον περιζήτητες γυμνάστριες στις Η.Π.Α. προσφέρει ένα πλήρες, εύχρηστο πρόγραμμα ασκήσεων Pilates που μπορούν να γίνουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε και χωρίς μηχανήματα. Με οδηγίες βήμα προς βήμα, η Siler μας καθοδηγεί μέσα σε όλο τον κύκλο των ασκήσεων στρώματος, καθεμιά από τις οποίες συνοδεύεται από κατατοπιστικές φωτογραφίες και σκίτσα.

Στείλτε μας τις δικές σας προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση protaseis@vita.gr.