Καλημέρα, ήθελα να σας απασχολήσω για κάποιο πρόβλημα που έχω στο στόμα από το περασμένο καλοκαίρι. Πρήζονται τα εσωτερικά τοιχώματα των μάγουλων μου. Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές όταν φάω κάτι το οποίο είναι αλμυρό ή έντονης γεύσης επιδεινώνεται η κατάσταση. Άλλες πάλι φορές πρήζονται χωρίς να έχω φάει κάτι. Επισκέφτηκα κάποιον γιατρό ωρυλά αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε την αιτία αλλά ούτε και τη θεραπεία. Ούτε ο οδοντίατρος μπόρεσε να μου βρει τη λύση. Στο μέρος που μένω δεν υπάρχει στοματολόγος για να τον επισκεφτώ. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω τη λύση γιατί πραγματικά είναι πολύ ενοχλητικό. ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
Ρένα

Το πρόβλημά σου Ρένα, είναι πιο πολύπλοκο (όχι υποχρεωτικά πιο σοβαρό) από ότι νομίζεις. Για να βοηθήσει κάποιος ειδικός πρέπει:
1. Να είναι αλλεργιολόγος 2. Να γνωρίζει την ηλικία σου, το οικογενειακό σου ιστορικό, το ατομικό σου αναμνηστικό, δηλαδή τυχόν άλλα προβλήματα υγείας, που έχεις ή είχες κάποτε, τι θεραπεία έχεις δοκιμάσει και ποιά ήταν η απάντηση σε αυτή κ.α. Δυστυχώς δεν απαντώνται προβλήματα αυτού του είδους ηλεκτρονικά. Θα συνιστούσα να δεις αλλεργιολόγο. Εκτός από του νοσοκομειακούς και ιδιώτες, υπάρχουν και ιδιώτες, συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ και κάποια άλλα ταμεία.