Κόντρα στα δυσοίωνα σενάρια και την απαισιοδοξία, μήπως να βάζαμε λίγο χρώμα στη ζωή μας για να μας φτιάξει τη διάθεση; Σήμερα, θέλω να σας δείξω ένα προϊόν που μπορεί να το γνωρίζετε, μπορεί και όχι (εγώ δοκίμασα πρόσφατα τις καινούριες αποχρώσεις του κι εντυπωσιάστηκα).

Το Chubby Stick Moisturising Colour Lip Balm της Clinique μοιάζει με ένα χοντρό μολύβι χειλιών, αλλά ουσιαστικά είναι ένα λιπ μπαλμ με πλούσιο χρώμα και εντατικά ενυδατικά συστατικά. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα για τα χείλη σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού κάθε 15 δευτερόλεπτα πουλιέται ένα σε όλο τον κόσμο.



Σε ένα μήνα, δηλαδή τον Ιούλιο, θα κυκλοφορήσουν 8 ακόμα αποχρώσεις Chubby Stick Moisturising Colour Lip Balm, που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, συντηρητικά ή μοντέρνα.



Η απόχρωση που έχω μονίμως -πια- στην τσάντα μου είναι η Νο 10 (Βοuntiful Blush), που είναι ένα με δυο τόνους πιο σκούρα από τη φυσική απόχρωση των χειλιών μου και τονίζει το σχήμα τους, κολακεύει την σταράτη επιδερμίδα μου (θα ταιριάζει και σε πιο ηλιοκαμμένη λουκ) και ταυτόχρονα τα κάνει απαλά, χάρη στο ειδικό μείγμα από βούτυρο (shea και μάνγκο), έλαια (τζοτζόμπα) και αντιοξειδωτικά. Tα Chubby Stick Moisturising Colour Lip Balm κοστίζουν γύρω στα 22 ευρώ και θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών. Επίσης σημαντικό: είναι σχεδιασμένο ώστε να μην προκαλεί αλλεργίες.