Lamisil Once®: Εύκολη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μυκητίαση των ποδιών με 1 μόνο εφαρμογή!


Ασπίδα προστασίας ενάντια στους μύκητες των ποδιών αποτελεί μία σειρά προϊόντων που βασίζεται στη μυκητοκτόνο δράση της τερβιναφίνης. Πρόκειται για γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία κατά των δερματομυκητιάσεων των ποδιών. Τα προϊόντα διατίθενται μόνο από φαρμακεία και συνίσταται η χρήση τους σε ενήλικες.



Lamisil Once®: Θεραπεία με 1 μόνο εφαρμογή


Η καινοτομία του Lamisil Once® στηρίζεται σε ένα μοναδικό σύστημα διοχέτευσης του φαρμάκου στο δέρμα. Με μία μόνο εφαρμογή, η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία μορφή του, σχηματίζει ένα σχεδόν αόρατο φιλμ απελευθερώνοντας βαθιά μέσα στο δέρμα όλη την ποσότητα τερβιναφίνης, που χρειάζεται για την αποτελεσματική εξόντωση των μυκήτων που προκαλούν το «Athlete’s Foot».


Οι έρευνες δείχνουν ότι οι ασθενείς χρειάζονται μία απλή, γρήγορη και αποτελεσματική λύση για τις μυκητιάσεις των ποδιών. Το Lamisil Once® έχει ειδικά σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες αυτές και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο αντιμετώπισης αυτής της πάθησης. Για τη θεραπεία απαιτείται μια μόνο εφαρμογή, και στα δύο πόδια. Δρα για τις επόμενες 13 ημέρες, απαλλάσσοντας τους ασθενείς από την ανάγκη καθημερινής εφαρμογής φαρμάκων.


Lamisil GEL®: Δροσιστικό gel, με μη λιπαρή σύνθεση


Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που χρειάζονται έως και 4 εβδομάδες, το Lamisil Dermgel με χρήση 1 με 2 φορές την ημέρα, επί 1 εβδομάδα σκοτώνει τους μύκητες και σας προσφέρει μία αποτελεσματική θεραπεία.

Η σύνθεση του σε μορφή gel, ανακουφίζει τις περιοχές του δέρματος που υποφέρουν από μύκητες, καταπραΰνοντας την αίσθηση καψίματος και τη φαγούρα. Προσφέρει μία αίσθηση δροσιάς χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα.



Lamisil SPRAY
®: Για εύκολη χρήση!


Το Lamisil Spray, αποτελεί και αυτό θεραπεία μίας εβδομάδας για μυκητιάσεις δέρματος και ποικιλόχρους πιτυρίαση. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αφού η συσκευασία σε spray επιτρέπει την σωστή εφαρμογή εάν δυσκολέυεστε να φτάσετε την πάσχουσα περιοχή ή εάν δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας. Ψεκάζει και ανάποδα!