Έχουν χρώμα, περιποιητική σύνθεση, SPF και γενικώς, τα έχουν όλα και συμφέρουν. Ο λόγος για τις BB creams (τα αρχικά σημαίνουν blemish balm) που κάνουν θραύση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Η πρώτη που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ήταν η BB της Garnier η οποία είχε τόσο μεγάλη ζήτηση ώστε τα καταστήματα δεν προλάβαιναν τις παραγγελίες. Θρεπτική, ελαφρά καλυπτική και προστατευτική, η BB Cream της Garnier έδινε το μάξιμουμ αποτέλεσμα στο λεπτό.



Τώρα που πιάνουν οι ζέστες, και η επιδερμίδα γίνεται πιο λιπαρή, έρχεται πάλι η Garnier με τη νέα BB Cream Skin Perfector να καλύψει τις ανάγκες της μεικτής / λιπαρής επιδερμίδας και έχει 5 δράσεις με μία κίνηση:

  • δίνει ματ αποτέλεσμα
  • μειώνει την εμφάνιση των πόρων
  • ενυδατώνει
  • προστατεύει από τον ήλιο, αφού έχει SPF 20
  • χαρίζει ομοιόμορφη λάμψη


Θα τη βρείτε σε δυο αποχρώσεις, σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ και κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ.



Αν έχετε πιο ξηρή επιδερμίδα και οι ρυτίδες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, ακολουθήστε το παράδειγμα της όμορφης 42χρονης Ρέιτσελ Βάις. Η πιο κατάλληλη BB για σας είναι η αντιγηραντική ΒΒ Revitalift από τη L’Oreal Paris, που θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ.



Και αυτή έχει SPF 20, χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα, φυσική λάμψη και λεία όψη ωστόσο η σύνθεσή της είναι ενισχυμένη με δραστικά, περιποιητικά και αντιγηραντικά συστατικά για να συσφίγγουν το περίγραμμα και να μειώνουν τις ρυτίδες.



Η BB Revitalift της L’Oreal Paris κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ.