Με ποιο τρόπο απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας δημητριακά; Ποιοι είναι οι γευστικοί συνδυασμοί με Quaker που προτιμάτε; Σας αρέσουν στο πρωινό σας, αλλά και στα κυρίως γεύματα; Έχετε πάντα μαζί σας κουλουράκια με Quaker για τα οποία τρελαίνονται οι συνάδελφοί σας; Μήπως η οικογένειά σας ξετρελαίνεται με τους γευστικούς συνδυασμούς με Quaker για το πρωινό ή τα σνακ και τα γλυκά που τους ετοιμάζετε το απόγευμα;


Εμείς θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας τις αγαπημένες σας συνταγές με Quaker και ίσως να είστε εσείς ένας από τους δέκα τυχερούς που θα δουν τη δική τους συνταγή στο site του Vita.


Βάλτε λοιπόν τη φαντασία σας να δουλέψει και στείλτε στο vita@dolnet.gr τη δική σας πρωτότυπη συνταγή με Quaker.



Εάν πάλι αυτό που σας λείπει είναι η έμπνευση εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για γευστικές γαστρονομικές δημιουργίες με το αγαπημένο σας δημητριακό εδώ. Μην ξεχνάτε ότι το κοτόπουλο, τα σουτζουκάκια, οι πίτες αλλά και τα γλυκά γίνονται πιο νόστιμα και υγιεινά προσθέτοντας τον πρωταθλητή των δημητριακών στα υλικά της συνταγής σας.


Είτε πρόκειται για παραδοσιακά φαγητά, είτε για μοντέρνα πιάτα ή λαχταριστά γλυκά, η προσθήκη του Quaker μπορεί να κάνει τη γαστρονομική διαφορά, προσθέτοντας παράλληλα μια υγιεινή νότα στη διατροφή σας. Με τη δύναμη της βρώμης και τη δύναμη της φαντασίας δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να ετοιμάσετε για όλες τις ώρες της ημέρας.


Εμπρός λοιπόν! Στείλτε μας μέχρι τις 20 Αυγούστου τη συνταγή σας (υλικά και εκτέλεση) με Quaker για το πρωινό, το γεύμα, το δείπνο, το σνακ ή το γλυκό. Σκούφος, ποδιά, μπολ και φυσικά ένα κουτί Quaker είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε από εδώ και πέρα. Και ποιος ξέρει; Μπορεί τελικά να είστε εσείς ο ένας από τους δέκα τυχερούς που σύντομα θα δουν τη δική τους συνταγή μέσα στις δέκα καλύτερες στο site μας!