Οι μέρες πριν αφήσω πίσω μου το κλεινόν άστυ είναι πια μετρημένες. Κι επειδή δεν είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, έχω αρχίσει ήδη να οργανώνω τα πράγματα που θα πάρω μαζί μου. Να κάποια που θα βάλω οπωσδήποτε στο νεσεσέρ μου:

1) Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με SPF 30, Lait Solaire, της Biotherm
Γιατί μου αρέσει η υφή του αλλά πάνω απ’ όλα το άρωμα των εσπεριδοειδών που έχει. Δε χορταίνω να το μυρίζω.



2) Μόλις μου τελείωσε το Elixir Ultime της Kerastase και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το Gran Cru, από τη νέα σειρά, που φροντίζει τα βαμμένα μαλλιά και μυρίζει λευκά λουλούδια και τριαντάφυλλα. Θα το βάζω μετά την ηλιοθεραπεία και λούσιμο. Το έχετε δοκιμάσει;



3) Για τον καθαρισμό του προσώπου, αυτή τη φορά ψηφίζω το νέο Eau Moussante Physiologique της La Roche Posay. Ίσως ένα από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει, γιατί: Πιέζοντας την αντλία βγάζει βελούδινο αφρό (ιδανικό για τεμπέλες), καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει και έχει ένα διακριτικό άρωμα (μαντέψτε) πορτοκαλιού.



4) Το βράδυ αντί για την κρέμα νύχτας, θα βάζω τον ορό Sunific Apres Soleil, Αυτός ντελικάτος ρευστός ορός αποκαθιστά την υγρασία του δέρματος και είναι ουσιαστικά ένα after sun προσώπου. Επίσης έχω διαπιστώσει ότι το γλυκό άρωμα καθαριότητας που έχει βελτιώνει τον ύπνο μου.



5) Τα αφρόλουτρα Le Petit Marsellais κάνουν πλούσιο αφρό, έχουν ουδέτερο ph και είναι τα πιο ευωδιαστά. Αυτή τη φορά θα πάρω το νέο που μυρίζει λευκό ροδάκινο και μανταρίνι (είπαμε, έχω αδυναμία στα εσπεριδοειδή).



6) Το εργαλείο Micro Pedi, που πωλείται στον Κοτσώβολο. Λειτουργεί με μπαταρίες και κάνει μαλακές τις φτέρνες χωρίς κόπο και χρόνο.