Όχι, δεν μπήκατε σε κάποιο blog για ταξίδια από λάθος κλικ, είστε στο blog ομορφιάς του Vita. Απλά θέλω να αφιερώσω αυτό το post σε ένα από τα καλύτερα spa που έχει έκταση 4.000 τ.μ. Βρίσκεται στην περιοχή Costa Navarino, η οποία επιλέγηκε ανάμεσα στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως από το CNN GO, την ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN. Το spa λέγεται Αnazoe, εγώ όμως το αποκαλώ… μηχανή του χρόνου.



Κι αυτό γιατί απλούστατα όταν περιδιαβαίνεις τους χώρους του νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μια άλλη εποχή, ίσως ρωμαϊκή.



Στον κήπο του Anazoe Spa έχει βότανα της περιοχής, τα οποία μπορείτε να μυρίσετε, και να επιλέξετε το βότανο που θα θέλετε για τη θεραπεία σας. Για την ιστορία, να πούμε ότι η Costa Navarino βρίσκεται σε μια από τις περιοχές με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα στην Ευρώπη. Τα βότανα και ιαματικά φυτά που καλλιεργούνται εκεί συλλέγονται για τις ανάγκες του spa.



Οι θεραπείες που προσφέρει το Anazoe Spa είναι αναρίθμητες και αφορούν όλη την οικογένεια: γυναίκες, άνδρες, παιδιά αλλά και μωρά (και μάλιστα είναι το μοναδικό spa στην Ελλάδα που προσφέρει μασάζ για μωρά)! Μετά από όλα αυτά τι θα λέγατε να κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα σας; Και δεν εννοώ απαραίτητα νοερό.