Για να έχουν ωραία εμφάνιση τα γλυκά και οι μαρμελάδες σας πρέπει να τα βράζετε σε δυνατή φωτιά και με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, γιατί όταν η κατσαρόλα είναι σκεπασμένη πέφτουν μέσα οι υδρατμοί με αποτέλεσμα να καθυστερεί το δέσιμό τους και να σκουραίνει το χρώμα τους.
Πως να διατηρήσω ζωντανό το χρώμα στα σπιτικά γλυκά του κουταλιού και τις μαρμελάδες;
Πρακτικές συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία, την ομορφιά μας -και όχι μόνο- θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρόνο. _x000D_