Κάθε σετ κοστίζει 274 ευρώ και αποτελείται από την αντιοξειδωτική και ενυδατική κρέμα D-02 Prevent (50 ml), την περιποιητική N-02 Rejuvenate (50 ml) και την αντιρυτιδική κρέμα ματιών E-01 Act (15 ml).


D-02 PREVENT

Πρόκειται για μια ζωτικής σημασίας κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό που προστατεύει το δέρμα από την επίδραση της περιβαλλοντικής μόλυνσης και του stress. Περιέχει δυο στοιχεία που φημίζονται για την ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική δράση τους: το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και τον εστέρα του λινολεϊκού οξέως. Επίσης, το εκχύλισμα από φύκη της Μεσογείου αυξάνει σημαντικά την περιεκτικότητα του δέρματος σε γλυκοζαμινογλυκάνες, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ελαστικότητα και σφριγηλότητά του. Άλλο ένα σημαντικό συστατικό της είναι το βούτυρο shea που είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και F και έχει ισχυρή αντιφλογιστική και αντιγηραντική δράση.


N-02 REJUVENATE

Βοηθήστε τον ρυθμό ανανέωσης της επιδερμίδας σας και επιδιορθώστε τις φθορές που υφίσταται τη μέρα. Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε, εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό αυτήν την αποτελεσματική κρέμα. Η επίλεκτη ομάδα από τα ενεργά συστατικά της (gingko biloba, εκχύλισμα ηλίανθου, λεκιθίνη, jojoba, εκχύλισμα δενδρολίβανου, βούτυρο shea κ.ά.) επιστρατεύεται για να εξυγιαίνει και να μειώσει τους φραγμένους πόρους, να βελτιώσει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος, να αναπληρώσει τα λιπίδια του επιδερμικού ιστού, να ρυθμίσει την απώλεια υγρασίας και να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες. Το αποτέλεσμά της φαίνονται από το επόμενο πρωϊ. Η επιδερμίδα είναι λαμπερή και υγιής και η υφή της απαλή και ομοιόμορφη.


E-01 ACT

Είναι μια θρεπτική κρέμα ματιών που βοηθά στη λείανση των ρυτίδων και κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Περιέχει έλαιο από τον πυρήνα του καρπού της βερικοκιάς που δρα ως εξαιρετικό μαλακτικό κι ενυδατικό συστατικό, εκχύλισμα βερίκοκου που βελτιώνει την ελαστικότητα, πρωτεΐνες σόγιας που ευνοούν το μεταβολισμό των κυττάρων, τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε) που προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία UVB και εκχύλισμα αμαμελίδας που καταπραϋνει.