Λατρεύω τους ορούς γιατί περιέχουν δραστικά συστατικά, εισχωρούν σε βάθος στην επιδερμίδα, απορροφούνται αμέσως και -το κυριότερο- δεν αφήνουν λιπαρότητα. Α! και εννοείται ότι μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε κρέμα. Οι 5 αγαπημένοι μου οροί για το 2012 λοιπόν είναι οι εξής:



Rose 012 Moisture Defense Serum της Ren

Ίσως να μη γνωρίζετε ακόμα τα Ren αλλά είμαι σίγουρη ότι αν τα δοκιμάσετε θα σας αρέσουν όπως και σε μένα. Πρόκειται για φυσικά βιο-ενεργά καλλυντικά που ήρθαν στην ελληνική αγορά λίγο πριν εκπνεύσει το 2012. (Θα τα βρείτε στα φαρμακεία). Ο συγκεκριμένος ορός είναι απολαυστικός. Αν και ταιριάζει σε ξηρές επιδερμίδες, εγώ (που έχω μεικτό τύπο) τον χρησιμοποιώ το βράδυ μετά τον καθαρισμό, χωρίς να βάλω κρέμα, και το πρωϊ το δέρμα μου είναι φρέσκο, λαμπερό και απαλό.



Vital Skin Serum της Darphin

Σας είχα μιλήσει για αυτόν τον ορό όταν τον είχα πρωτοδοκιμάσει. Καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης κι έχει ένα πολύ απαλό, σχεδόν αέρινο άρωμα. Έχει 96% φυσικά συστατικά και καθόλου parabens.



Vinexpert Firming Serum της Caudalie

Mε τις ευλογίες των αμπελιών. Ένας ορός πολυτελείας με φυσικά συστατικά και πρωταγωνιστή τη ρεσβερατρόλη των σταφυλιών βελτίωσε την ελαστικότητα της επιδερμίδας μου.



Blue Therapy Serum της Biotherm

Ταιριάζει σε επιδερμίδες άνω των 45, με ρυτίδες, πιθανόν δυσχρωμίες και χαλάρωση. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα.



Genifique & Genifique Yeux της Lancome

Εντάξει δεν ανήκει στο 2012 αλλά του αξίζει ειδική μνεία. (Ήταν, είναι και θα είναι ο αγαπημένος μου ορός που έκανε την όψη μου φωτεινή και ομοιόμορφη χωρίς ατέλειες.) Φέτος ωστόσο, κυκλοφόρησε ο αντίστοιχος ορός, o Genifique Yeux, για τα μάτια.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ορός;