«Πώς θα φωτίσω το βλέμμα μου;», «Πώς θα καλύψω τις ρυτίδες;» «Τι θα κάνω με τους μαύρους κύκλους;» «Πώς θα κάνω το βλέμμα μου να φαίνεται πιο ξεκούραστο;» Να μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις σας, που εννοείται ότι έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου. Έτσι, με αφορμή τις παραπάνω απορίες συν δύο εξαιρετικά λανσαρίσματα που έγιναν μέσα στο 2012, αναρωτήθηκα ποια είναι τα καλύτερα κονσίλερ που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια. Ιδού λοιπόν:



Είναι τόσο μεγάλη η επιτυχία του, που κοντεύει να γίνει συνώνυμο της λέξης κονσίλερ. Κάνει άψογη δουλειά, καλύπτει τους μαύρους κύκλους και όλες τις ατέλειες και ταυτόχρονα δίνει λάμψη. Με σιγουριά σας λέω ότι αξίζει τα λεφτά του.



Ένα από τα δύο καλύτερα κονσίλερ που κυκλοφόρησαν τη χρονιά που μας πέρασε. Έχει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους μαύρους κύκλους και τις δυσχρωμίες του προσώπου.



Αυτό χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό και είμαι ενθουσιασμένη. Είναι λεπτόρρευστο και πολύ πολύ ελαφρύ, γι’ αυτό σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα καλύψει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους. Όμως, όταν απλώνεται στην επιδερμίδα, συμβαίνει κάτι μαγικό. «Σβήνει» όλες τις ατέλειες χωρίς να αισθάνεσαι ότι «φοράς» κάτι. Κι επίσης, χάρη στην υδαρή σύνθεσή του, δεν συσσωρεύεται στις ρυτίδες.



Να ένα πολύ καλό και οικονομικό κονσίλερ, που θα βρείτε εύκολα. Έχει δοσομετρητή με σφουγγαράκι στη μύτη του, για να αφήνει ακριβώς την ποσότητα που θέλετε. Επίσης, απλώνεται πολύ εύκολα. Value for money.



Εμπιστεύομαι γενικά αυτήν τη μάρκα, άρα και αυτό το κονσίλερ. Είναι υποαλλεργικό και περιέχει ιαματικό νερό, άρα είναι ιδανικό για την επιδερμίδα με ευαισθησίες. Καλύπτει ικανοποιητικά όχι μόνο τους μαύρους κύκλους, αλλά και σημαδάκια ακμής, μικρές ουλές και δυσχρωμίες.

Αυτά είναι τα αγαπημένα μου κονσίλερ. Εσείς ποιο χρησιμοποιείτε; Με ποιο έχετε μείνει ευχαριστημένες;