Ο διαγωνισμός έληξε. Τα ονόματα των 3 νικητών που αναδείχθηκαν μετά απο κλήρωση είναι:


1. Αντωνία Λοίζου


2. Γιώργος Ζώης


3. Στέλλα Μανατάκη


Κάθε νικητής κερδίζει απο 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο PILIO HOLIDAY CLUB 4*


H χρήση του δώρου ισχύει από την ημέρα της κλήρωσης (18/2/2013) και για τους επόμενους 12 μήνες, εκτός σχολικών διακοπών και επίσημων αργιών.


PILIO HOLIDAY CLUB 4*


Τσαγκαράδα, Μυλοπόταμος • Πήλιο



Το βουνό όπου κατά τη μυθολογία ήταν η καλοκαιρινή κατοικία των θεών του Ολύμπου και η χώρα των Κενταύρων, θεωρείται ένα από τα ομορφότερα μέρη του ελληνικού τοπίου. Γραφικά χωριά με μοναδική αρχιτεκτονική, σκαρφαλωμένα σε πλαγιές ή κρυμμένα σε καταπράσινες ρεματιές στολίζουν τις βουνοπλαγιές του Πηλίου που καταλήγουν σε πανέμορφους όρμους με αμμουδερές παραλίες και πεντακάθαρα νερά.


Το ξενοδοχείο PILIO HOLIDAY CLUB 4*, βρίσκεται 3χλμ. από την Τσαγκαράδα, ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου. Η κοντινότερη παραλία, αυτή του Μυλοποτάμου είναι σε απόσταση 4χλμ. με βότσαλο και κρυστάλλινα νερά.



Το ξενοδοχείο PILIO HOLIDAY CLUB 4*, διαθέτει 79 δωμάτια και είναι χτισμένο σε τέσσερα επίπεδα, με παραδοσιακή Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και κήπους με διάφορα δέντρα, λουλούδια και καλλωπιστικά φυτά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα, μπάνιο, τηλέφωνο, τηλεόραση, κλιματισμό και στεγνωτήρα μαλλιών. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε εστιατόριο, πισίνα, παιδική χαρά, κεντρικό μπαρ, επιτραπέζια παιχνίδια και internet corner. Τα Superior δωμάτια έχουν μπαλκόνι και μοναδική θέα του Αιγαίου Πελάγους.