Μπορεί να πέρασε τα παιδικά της χρόνια και το μεγαλύτερο μέρος της εφηβείας της στα πλατό της αγαπημένης σειράς ταινιών «Harry Potter», σήμερα όμως η Emma Charlotte Duerre Watson αφήνει πίσω της την εικόνα της μικρής μάγισσας Hermione Granger και συνεργάζεται με τη Sofia Coppola και τον Darren Aronofsky. Είναι το νέο πρόσωπο της Lancôme και στηρίζει την πράσινη μόδα και το Δίκαιο Εμπόριο.

Για το σωµα

Η σημασία της μόδας
«Η μόδα είναι ένας καλός τρόπος να εκφράσω πολλές πλευρές της προσωπικότητάς μου, ενώ μου δίνει την ελευθερία να ανακαλύπτω ξανά και ξανά τον εαυτό μου μέσα από αυτά που φοράω ή τον τρόπο που φτιάχνω τα μαλλιά μου.»

«Όχι» στη δίαιτα
«Δεν κάνω δίαιτα και δεν θέλω να είμαι υπερβολικά αδύνατη. Μου αρέσει το καλό φαγητό και λατρεύω τη μαγειρική. Ωστόσο, τα bagels και τα ζυμαρικά είναι από τις αγαπημένες μου λιχουδιές.»

Fit στη φύση
«Πηγαίνω στο γυμναστήριο τακτικά, αλλά μου αρέσει περισσότερο το τρέξιμο στη φύση, η ανάβαση σε λόφο και το χόκεϊ επί χόρτου. Τα σπορ με κάνουν να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου.»



Για το µυαλό

Πίστη στον άνθρωπο
«Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, γιατί διαφορετικά θα μείνεις τελείως μόνος. Προτιμώ να πληγωθώ από το να κρατάω τους πάντες σε απόσταση.»

«Ναι» στα λάθη
«Νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς έχω κατακτήσει το δικαίωμα να κάνω μερικά λάθη. Δεν θέλω ο φόβος της αποτυχίας να με εμποδίζει να κάνω πράγματα που θέλω.»

Η μόρφωση πάνω από όλα
«Για πολλά χρόνια έδινα πραγματική μάχη προκειμένου να μην εγκαταλείψω τη μόρφωσή μου και να συνδυάσω τη δουλειά με το σχολείο. Ήμουν το μόνιμο πρόβλημα της “Warner Bros”. Άλλαζα συνεχώς το πρόγραμμα και έκανα τη ζωή των άλλων δύσκολη.»