Από τα καινούρια προϊόντα που κατέφθασαν στο γραφείο, να ποια ξεχώρισα για να βάλω στο ντουλάπι μου.

1) Το τονωτικό, ενυδατικό σπρέι Rosewater Balancing Mist της Jurlique


Είναι εμπλουτισμένο με πιστοποιημένα βιολογικά έλαια Τριαντάφυλλου, Αλόης και Μολόχας και επιπλέον αρωματίζει απαλά την επιδερμίδα.

2) Το ανοιξιάτικο λουκ που δημιούργησε η διάσημη make up artist Pat McGrath για τη Max Factor είναι εμπνευσμένο από την Gwyneth Paltrow. Αυτές οι γήινες αλλά λαμπερές αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες.


Περάστε μια ελαφριά στρώση πούδρας Crème Puff σε απόχρωση translucent στο Τ του προσώπου, απλώστε τη μάσκαρα 2000 Calorie Mascara και στα χείλη χρησιμοποιήστε το γκλος Lipfinity της Max Factor σε απόχρωση Pearly Nude.

3) Τα νέα βερνίκια της Εssie είναι όπως πάντα πρωτότυπα, σαν τις ονομασίες τους:


come here! — ειλικρινές σχεδόν φλούο κοραλλί, first time – φρέσκο, νεανικό πράσινο, in the cab-ana – γαλάζιο με αυτοπεποίθηση, under where? – τολμηρό βιολετί, nice package – αποπλανητικό ροζ της ντάλιας, again?! – σπινθηροβόλο φούξια.

4) Το νέο μέικ απ Toleriane Τeint σε μορφή μους της La Roche Posay, που καλύπτει ομοιόμορφα, έχει ματ αποτέλεσμα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη και δυσανεκτική επιδερμίδα, ακόμα και εκείνη που έχει ακμή.


Προσφέρει ικανοποιητική αντηλιακή προστασία (SPF 20) ενώ δεν περιέχει συντηρητικά, paraben και άρωμα.

5) Ένα από τα καλύτερα σαπούνια χεριών είναι το Beauty Cream Wash του Dove. Έχει υψηλή ποιότητα και είναι οικονομικά προσιτό, με εξαιρετικό άρωμα καθαριότητας.


Καθαρίζει και ενυδατώνει γιατί στηρίζεται στην τεχνολογία DEFI με φυσικά για την επιδερμίδα λιπίδια και ¼ ενυδατική κρέμα.

6) Η κρέμα που ενυδατώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής για πολλές ώρες. Η Sun Hair & Skin Hydrator της Wella Professionals προστατεύει από τον ήλιο και δίνει λάμψη στην τρίχα.


Θα τη βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;