Γεια σας, είμαι 31 χρονών και έχω αποφασίσει να κάνω αυξητική στήθους. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξω, κι ακόμη να μου συστήσετε κάποιον ή κάποιους γιατρούς ώστε να έρθω σε επαφή μαζί τους. Έχω ήδη κάνει έρευνα αγοράς όσον αφορά στα υπέρ και τα κατά αυτής της επέμβασης αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας και τυχόν συστάσεις επειδή πιστεύω ότι οι συνεργάτες σας γνωρίζουν περισσότερα για να με κατατοπίσουν.
ευχαριστώ πολύ και αναμένω. Αρετή

Η απόφαση για αυξητική στήθους έχει να κάνει με τις ατομικές ανάγκες της κάθε γυναίκας. Οι μικροί ή ασύμμετροι μαστοί είναι μια ισχυρή ένδειξη για μια τέτοια επέμβαση. Πέρα από αυτό η απόφαση για αύξηση του όγκου των μαστών όταν αυτοί είναι ήδη μεγάλοι θα πρέπει να παίρνεται με αρκετή περίσκεψη.
Το βέβαιο είναι ότι όποιος επιλέγει να προχωρήσει σε αυξητική θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα ενθέματα θα αποτελούν μια μόνιμη κατάσταση κάτι περίπου σαν τα σφραγίσματα που βάζουμε στα δόντια μας.
Η συμβουλή μου είναι το μέγεθος του ενθέματος να έρχεται σε αρμονία με τον εκάστοτε σωματότυπο και να αποφεύγονται οι υπερβολές.
Επίσης θα πρέπει να γίνονται εκ των προτέρων γνωστές όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την επέμβαση δηλαδή: κλινική, χειρουργός, είδος αναισθησίας, τομές, είδος και τύπος ενθέματος καθώς και το τελικό κόστος.
Η επιλογή του γιατρού πρέπει να γίνεται όχι με βάση διαφημιστικά, εμπορικά ή οικονομικά κριτήρια αλλά κυρίως με την εμπιστοσύνη που εμπνέει ως προς την επαγγελματική του επάρκεια και ειλικρίνια.