Δημιουργήστε το δικό σας Bistro, σπίτι σας, σε λίγα μόλις λεπτά και γιορτάστε κάθε στιγμή! Με τα Agrino Bistro, κάθε στιγμή είναι γιορτή!


Από σήμερα, κάθε στιγμή είναι ευκαιρία για γιορτή! Γιατί τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε στο σπίτι σας το δικό σας bistro, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, με τη νέα σειρά Agrino Bistro Πιλάφια! Ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναμπεί στην κουζίνα, ή αν δεν έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με περίπλοκες συνταγές, με τα Agrino Bistrο μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσετε gourmet πιάτα με ξεχωριστή γεύση, εφάμιλλη με αυτή των εστιατορίων! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Τι εννοούμε;


Σε 10 μόλις λεπτά, έχετε στο τραπέζι σας μοναδικά Agrino Bistro Πιλάφια, πάντα σπυρωτά, και τόσο νόστιμα που θα θέλετε να τα απολαμβάνετε με κάθε αφορμή.


Τα λαχανικά των Agrino Bistro, για να διατηρήσουν αναλλοίωτα τα γευστικά και θρεπτικά τους συστατικά, ακολουθούν την μέθοδο της αποξήρανσης, την παλαιότερη και φυσικότερη μέθοδο συντήρησης τροφίμων. Κατά το βράσιμο, τα αποξηραμένα λαχανικά ενυδατώνονται, ανακτούν τη φυσική τους γεύση που σε συνδυασμό με το εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό ρύζι Agrino, δημιουργούν 3 δημοφιλείς και συγχρόνως σπιτικές γεύσεις:


Agrino Bistro Πιλάφι με λαχανικά, ένα θρεπτικό και υγιεινό πιάτο, για όλη την οικογένεια!


Agrino Bistro Πιλάφι Arrabbiata, μια πικάντικη γευστική έκπληξη, για τους λάτρεις των καυτερών γευστικών εμπειριών!


Agrino Bistro Πιλάφι με Μανιτάρια, μια νόστιμη ιδέα για ιδιαίτερες στιγμές και με την οικογένεια.


Επιπλέον, τα Agrino Bistro είναι υγιεινά και θρεπτικά, δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι χαμηλά σε λιπαρά και τόσο οικονομικά που θα ψάχνετε αφορμή για να τα απολαμβάνετε ξανά και ξανά!