Από σήμερα, κάθε στιγμή είναι ευκαιρία για γιορτή! Γιατί τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε στο σπίτι σας το δικό σας bistro, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, με τη νέα σειρά Agrino Bistro Ριζότο! Ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναμπεί στην κουζίνα, ή αν δεν έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με περίπλοκες συνταγές, με τα Agrino Bistrο μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσετε gourmet πιάτα με ξεχωριστή γεύση, εφάμιλλη με αυτή των εστιατορίων! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Τι εννοούμε;


Σε 14 μόλις λεπτά έχετε έτοιμο ένα κρεμώδες και απολαυστικό Agrino Bistro Ριζότο! Το εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό ρύζι Agrino συνδυάζεται με εκλεπτυσμένα υλικά και φέρνει στο τραπέζι σας 3 αυθεντικές γεύσεις:


Agrino Bistro Ριζότο με Σαφράν με Κρόκο Κοζάνης Π.Ο.Π., μια από τις καλύτερες ποιότητες σαφράν παγκοσμίως, για τους λάτρεις των γευστικών εμπειριών.


Agrino Bistro Ριζότο με Τρούφα, για φινετσάτο σε γεύση και άρωμα ριζότο που θα κλέψει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας.


Agrino Bistro Ριζότο 4 Τυριά, με επιλεγμένη ποικιλία τυριών, για όλη την οικογένεια και για όλες τις ώρες.


Επιπλέον, τα Agrino Bistro είναι υγιεινά και θρεπτικά, δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι χαμηλά σε λιπαρά και τόσο οικονομικά που θα ψάχνετε αφορμή για να τα απολαμβάνετε ξανά και ξανά!