To κάθε σετ αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα:


● Το Aknicare Cleanser (200 ml) με νέα, βελτιωμένη, ακόμα πιο αποτελεσματική σύνθεση. Πρόκειται για ένα υγρό, αφρίζον καθαριστικό με αντιμικροβιακή και σμηγματορρυθμιστική δράση που αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα και τους ρύπους και δρα αποτελεσματικά ενάντια στην ακμή. Με συστηματική χρήση, καταπολεμά τη λιπαρότητα και κάνει λεία και απαλή την επιδερμίδα.



● Το Aknicare Chest & Back (50 ml), για την ακμή που εμφανίζεται στην πλάτη και το στήθος. Πρόκειται για τη μοναδική θεραπεία που μπορούμε να βρούμε στο φαρμακείο χωρίς ρετινοειδή και αντιβιοτικά, γι’ αυτό βραβεύτηκε και από το Vita ως το καλύτερο προϊόν κατά της ακμής του σώματος. Πρόκειται για ένα μη λιπαρό γαλάκτωμα σε σπρέι που εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή, καθώς μπορεί να ψεκάζει και ανάποδα. Ο πατενταρισμένος συνδυασμός τριών ενεργών συστατικών δρα ενάντια και στους 4 παράγοντες που προκαλούν την ακμή: σμηγματόρροια, υπερκερατινοποίηση, αποικισμός βακτηρίων, φλεγμονή. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και οι ακνεϊκές βλάβες στη πλάτη και το στήθος μειώνονται σε ποσοστό πάνω από 50%. Όλα τα προϊόντα Aknicare είναι πιστοποιημένα από την E.E. ως Medical Devices (CE) και θα τα βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.


Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.aknicare.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-66.26.201. Επιπλέον, κάντε «like» στη σελίδα του Αknicare στο Facebook και μάθετε χρήσιμα tips για την καταπολέμηση της ακμής (www.facebook.com/aknicare).