Μετράει εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο και αμέτρητους θαυμαστές, ενώ έχει έναν εξίσου επιτυχημένο σύζυγο, τον γνωστό Jay-Z, και μία κόρη, την Blue Ivy. Το πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος Destiny’s Child έχει βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στην οικογενειακή ζωή και την επαγγελματική αναγνώριση.

Για το σωµα

Εξωτερική ομορφιά
«Δεν είναι λίγες οι φορές που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι: “Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω αυτό ή εκείνο το σημείο του σώματός μου”. Ωστόσο, όσο περισσότερο ωριμάζω τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ ότι οι ατέλειες είναι αυτές που μας κάνουν πραγματικά όμορφους.»

Φροντίδα για το πρόσωπο
«Είναι μερικές συνήθειες που τηρώ ευλαβικά. Πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα, πάντα χρησιμοποιώ αντιηλιακό και δεν ξεχνάω να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου πριν πέσω για ύπνο.»

Εκτός σκηνής
«Τις σέξι και ψιλοτάκουνες γόβες και τα σκουλαρίκια δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ και λατρεύω τα τζάκετ και τα κοντά φορέματα. Προσπαθώ, ωστόσο, να επιλέγω ρούχα που ταιριάζουν στον δικό μου σωματότυπο και όχι απλώς ρούχα που μου αρέσουν.»

Για το µυαλό

Προσωπικές θυσίες
«Νιώθω πολύ ευλογημένη, αλλά έχω δουλέψει πολύ σκληρά για όσα έχω αποκτήσει. Ο κόσμος βλέπει μόνο τα εντυπωσιακά βίντεο κλιπ, αλλά έχω θυσιάσει πολλά, όπως όλα εκείνα που έκαναν οι συνομήλικοί μου.»

Έγγαμη ζωή
«Για τρία χρόνια εγώ και ο σύζυγός μου εστιάσαμε στον γάμο μας και αυτό έκανε πιο δυνατό τον δεσμό μας. Όπως όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μας, έτσι και ο γάμος απαιτεί σκληρή δουλειά και θυσίες. Επιπλέον, σε βοηθάει να ωριμάσεις, αφού δεν μπορείς να κρυφτείς από τους φόβους και τις ανασφάλειές σου.»

Πριν τη μητρότητα
«Ήταν για μένα σημαντικό να δώσω στον εαυτό μου τον χρόνο που χρειαζόταν, ώστε να γίνω η γυναίκα που ήθελα, να χτίσω την καριέρα μου, να βάλω τις βάσεις στη σχέση μου, να αποκτήσω τη δική μου αξία, πριν γίνω μητέρα.»