Εκεί βρήκα το εξής μήνυμα από τη διάσημη ειδική σε θέματα fitness & lifestyle, Σάρα Μάρσαλ: «Γεια σου Κατερίνα, μαζί με τις υφιστάμενες ασκήσεις σου, το προσωπικό σου πρόγραμμα έχει ήδη αρχίσει να σε βοηθά να αποκτήσεις ακόμη καλύτερη φυσική κατάσταση και υγεία. Συνέχισε έτσι!» Μια ενθάρρυνση πού και πού δεν είναι άσχημη.

Το δεύτερο μέρος του προγράμματος είχε 3 νέες ασκήσεις που μπορώ να κάνω εύκολα κατά τη διάρκεια της ημέρας (π.χ. περιμένοντας το μετρό), πώς να διώχνω το στρες από το πρόσωπό μου και να κάνω στιγμιαία λίφτινγκ καθώς και μία απολαυστική ιεροτελεστία επιβράβευσης-περιποίησης. Και όλα αυτά, μαζί με επεξηγηματικά βιντεάκια.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ αυτό το δεκαήμερο είναι το λάδι σμίλευσης Q10 Plus Firming Body Oil, από τη σειρά Q10 της NIVEA, για σύσφιξη και ενυδάτωση, το οποίο είναι ιδανικό και για τις ραγάδες,

και συνεχίζω τη χρήση της Q10 Plus Goodbye Cellulite Gel – Cream, από τη ίδια σειρά με L-καρνιτίνη και φυσικό συνένζυμο Q10.

Στη διατροφή, η Σάρα προτείνει να εμπλουτίσω το διατροφολόγιό μου με αβοκάντο (ξέρατε ότι τα έλαια του αβοκάντο βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων και χρησιμοποιούνται για την περιποίηση της ξηρής, σκασμένης επιδερμίδας; Επίσης, η υψηλή περιεκτικότητά του σε παλμιτολεϊκό οξύ το καθιστά ασφαλές ακόμη και σε ευαίσθητες επιδερμίδες) και με ντομάτα. «Όπως ξέρουν όλοι, οι ντομάτες είναι φρούτα και όχι λαχανικά. Αυτό που δεν ξέρουν όλοι όμως, είναι ότι οι ντομάτες κάνουν πολύ καλό στην υγεία, χάρη στο λυκοπένιο, ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών από το σώμα και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA. Ένα μόνο ποτήρι χυμού ντομάτας καθημερινά έχει τη δυνατότητα να σας χαρίσει την υγεία σας για μια ζωή.» Επιπλέον, μια απλή αλλά πεντανόστιμη συνταγή για σάλτσα ντομάτας έρχεται να νοστιμίσει τα συνηθισμένα ζυμαρικά μου.

Τέλος, ξέρω πια πώς να κάνω αναζωογονητικό μασάζ για την καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης και τη σωστή τεχνική στεγνώματος για να διατηρώ την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη και την όψη μου πιο ξεκούραστη.

Δεν έμαθα και λίγα. Τώρα το δύσκολο μέρος είναι να το κάνω κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Για να δούμε… Ραντεβού σε δέκα μέρες να σας πω νεότερα.

Αποτελέσματα μετά από 20 μέρες:

  • H ζυγαριά με δείχνει μείον 3 κιλά
  • Έχασα 2 πόντους από την περιφέρεια
  • Η κυτταρίτιδα έχει μειωθεί
  • Νιώθω γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια
  • Η ψυχολογία μου είναι καλή (βέβαια, βοηθάει πολύ το γεγονός ότι το στενό μου τζην μου μπαίνει και πάλι)