Γαλάκτωμα με αντηλιακά φίλτρα, φυσικά αιθέρια έλαια και εκχύλισμα από πράσινο μάνγκο. Προστατεύει την τρίχα, το τριχωτό της κεφαλής και «κλειδώνει» το χρώμα των βαμμένων μαλλιών απέναντι στις αντίξοες συνθήκες του καλοκαιριού. Εγώ το χρησιμοποιώ και σε βρεγμένα και σε στεγνά μαλλιά. Στα Sephora.

Extreme Caviar Restructuring Luxe Serum της Miriam Quevedo. Όνομα –σιδηρόδρομος αλλά αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίου λεπτού (του ευρώ). Φόρμουλα εντατικής αναδόμησης των μαλλιών βασισμένη στο χαβιάρι, επιδιορθώνει τη δομή της κερατίνης της τρίχας και δίνει στα μαλλιά λάμψη, απαλότητα και ζωντάνια. Να προσθέσω στα συν και το υπέροχο άρωμα καθαριότητας.

Ό,τι πρέπει για την αντηλιακή προστασία των μαλλιών, το σπρέι PhytoPlage, Voile Protecteur της Phyto, περιέχει αντιοξειδωτικά φίλτρα από φυτικά εκχυλίσματα, όπως ηλίανθος, λευκός λωτός για ενυδάτωση, γλυκό αμύγδαλο για απαλότητα και βούτυρο illipe για προστασία από την αφυδάτωση. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι όχι μόνο δε βαραίνει την τρίχα αλλά της χαρίζει και όγκο!

Πρόκειται για ένα ελιξίριο πολύτιμων ελαίων που χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Το διφασικό σπρέι Nourishing Oil spray της σειράς SUNSILK Λεία & Μεταξένια είναι ουσιαστικά ένας ενυδατικός ορός που προσφέρει άμεσα θρέψη & ενυδάτωση χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Ό,τι πρέπει για τη λεπτή και άτονη τρίχα.


Ένα σπάνιο φυτικό εκχύλισμα, το Ρόδο της Ιεριχούς εμπλουτίζει τη νέα, περιποιητική σύνθεση του Timotei. Πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά ενεργειακά φυτά που επιβιώνει χρόνια στην έρημο και μπορεί να ζωντανέψει με μόλις μία σταγόνα νερού: Το σαμπουάν και το conditioner Τimotei Αναδόμηση & Λάμψη, με 0% parabens και χρωστικές, έκανε τα μαλλιά μου απαλά ήδη από το πρώτο λούσιμο.

Y.Γ. Είναι θέμα στυλ!
Αν σας αρέσει το λουκ μόλις-στέγνωσαν-τα-μαλλιά-μου-στην-παραλία, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό σπρέι, όπως το Studio Line Matt & Messy salt spray, της L’Oreal Paris. Ψεκάστε το σε βρεγμένα μαλλιά, αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους και voila! το τέλειο sexy beach χτένισμα με φυσικό όγκο και καλοσχηματισμένα κύμματα.