Kανόνας #1: Αν χρειαζόμαστε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, έχουμε πάντα στην τσάντα μας ειδικά μαντηλάκια που απορροφούν την περιττή ποσότητα σμήγματος και τονώνουν το δέρμα.

Tα υγρά καθαριστικά μαντηλάκια Clarifying Wipes της Murad είναι προ-εμποτισμένα με ρυθμιστική φόρμουλα, είναι ιδανικά για τη δουλειά, το γυμναστήριο και την κάθε στιγμή της ημέρας. Το παραγγέλνουμε εύκολα και το παραλαμβάνουμε γρήγορα από το e-shop της εταιρείας (www.murad.gr)

Kανόνας #2: Για να έχουμε ματ όψη όλη μέρα, απλώνουμε πριν από το μακιγιάζ μας έναν ορό ή μία κρέμα με ειδική σύσταση.

Γνωρίζετε την παλμαρόζα; Είναι ένα εξισορροπητικό φυτικό εκχύλισμα που ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Ο οργανικός ορός Purifying Palmarosa Mattifier της Neal’s Yard Remedies είναι ιδανικός για την προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από το make up, κρύβει τις κοκκινίλες, τους διεσταλμένους πόρους και άλλες ατέλειες ενώ διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα. (το παραγγέλνουμε με ένα κλικ από το www.organicbeauty.gr ή το βρίσκουμε στα Carelab by Attica)

Κανόνας #3: Χρειαζόμαστε ελαφριά κάλυψη, άρα χρησιμοποιούμε μια color corrector κρέμα, μια CC cream δηλαδή, αλλά με ειδική σύνθεση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματος το οποίο έχει τάση για γυαλάδες.

Mία εξαιρετική περίπτωση είναι η κρέμα CC Mat, με την υπογραφή SHINERASE, της σειράς προϊόντων Pores No More της Dr Brandt® Skincare. Στα Sephora.

Κανόνας #4: Αγοράζουμε ένα καλό αποσμητικό που αντέχει στις δύσκολες συνθήκες.



Πρόσφατα, η NIVEA μας σύστησε μια νέα σύσταση που προστατεύει από τον ιδρώτα που δημιουργείται λόγω στρες. Η νέα σειρά αποσμητικών NIVEA Stress Protect, χάρη σε μία αντιβακτηριδιακή φόρμουλα, προσφέρει επιπλέον προστασία ακόμα και σε καταστάσεις έντονου stress, και κρατά μακριά την εφίδρωση και τις δυσάρεστες μυρωδιές. Σύμφωνα με έρευνες, μειώνει τον ιδρώτα έως και 85%. Κάνουμε ένα crash test;

Kανόνας #5: Αν φοράμε κλειστά παπούτσια, όπως π.χ. στο γυμναστήριο, καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας ένα αποσμητικό σπρέι ποδιών.

Το Feet Up Fresh Berries Gooseberry Foot Spray, της Oriflame,φροντίζει τα πόδια, και απομακρύνει την κακοσμία, χάρη στα αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά φυτικά εκχυλίσματα, όπως η μέντα.

Κανόνας #6: Για να κάνουμε άφοβα τις βουτιές μας ή τις βόλτες μας στην πόλη χωρίς μουντζούρες, ποιο είναι το πιο απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ; Σωστά! Η αδιάβροχη μάσκαρα.

H αδιάβροχη False Lash Effect Fusion της Max Factor, χαρίζει όγκο και μήκος με μία μόνο κίνηση.


Τιπ: «Για κομψή εμφάνιση το καλοκαίρι, πειραματιστείτε με τα έντονα χρώματα, επιλέγοντας ελαφρώς διάφανες σκιές ματιών. Απλώστε τις απαλά γύρω από το μάτι με ένα πινέλο. Μια απόχρωση έντονου χρώματος ή και δύο χρωμάτων δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα, αλλά διατηρήστε τα απαλά και ελαφρώς σβησμένα, για πιο μοντέρνο στυλ. Τέλος, τονίστε τις βλεφαρίδες με μια μάσκαρα και είστε έτοιμες. Προσοχη: Όταν δίνετε έμφαση στα μάτια, προτιμήστε τα χείλια πιο διακριτικά τονισμένα!»
Γιάννης Μαρκετάκης

Υ.Γ. Καλές βουτιές είπαμε;