Tώρα πιο πολύ από ποτέ, το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση. Οι επαρκείς ποσότητες νερού, η διατροφή με πολλά φρούτα και λαχανικά και φυσικά τα ενυδατικά προϊόντα σώματος, θα το διατηρήσουν ελαστικό, λαμπερό και τονωμένο. Τα αγαπημένα μου είναι τα εξής:
#1 Eau Oceane, Biotherm. Γαλάκτωμα που μυρίζει θάλασσα και γεράνι, έχει ιαματικό νερό και απορροφάται αμέσως.

#2 Ambre Solaire After Sun, Garnier. Μυρίζει πεπόνι κι έχει ανάλαφρη υφή. Και μυρίζει πεπόνι. (Το είπαμε αυτό;)

#3 Conditioner σώματος, Nivea: Επαναστατικό προϊόν που ενεργοποιείται με το νερό. Απλώνεται μέσα στο ντους, μετά το αφρόλουτρο, σκουπιζόμαστε και είμαστε έτοιμες.

#4 Ζελέ Αλόης, Macrovita. Με 99% φυσική σύνθεση, καταπραϋνει και ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα μετά τον ήλιο.

#5 Γαλάκτωμα για τόνωση, Περγαμόντο & Πράσινο Τσάι, Apivita. Συνδυάζει το άρωμα των εσπεριδοειδών και βοτάνων που μου αρέσει πολύ.


#6
Βοdy butters, The Body Shop. Όλα ανεξαιρέτως, έχουν πλούσια υφή και λαχταριστά αρώματα, που σου έρχεται να τα φας.

#7 Lipikar Gel Fluide, La Roche Posay. Έχει σύσταση πλούσιας θρέψης (νιασιναμίδη, βούτυρο Καριτέ, έλαιο Κανόλα και γλυκερίνη) και την υφή δροσερού τζελ. Ενυδατώνει και καταπραΰνει την ξηρή κι ευαίσθητη επιδερμίδα ενώ παράλληλα την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις.

#8 Purely Pampering Lotion, Dove. Φροντίζει όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας ακόμα και τα βαθύτερα και είναι προσιτό οικονομικά.

#9 Πράσινο τσάι με βιολογικό αμυγδαλέλαιο, Korres. Χάρη στο υπέροχο, unisex άρωμά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άνδρες.

#10 Ηuile Divine, Caudalie. Ξηρό λάδι με πολυτελή χαρακτήρα. Αποτελείται από με βιολογικά συστατικά και πρωταγωνιστικό στοιχείο το αντιοξειδωτικό αμπέλι.