O διαγωνισμός έληξε! Οι 60 τυχεροί είναι οι:

 1. Ανθή Νίκου
 2. ΠΩΛΙΝΑ ΜΠΙΒΟΛΑΡΗ
 3. ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΤΣΙΦΑ
 4. ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
 5. Dimitris Pako
 6. γιαννης καρακασιδης
 7. Χριστίνα Ευθυμίου
 8. Xanthi Giavrouta
 9. Aliki Lianou
 10. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΚΟΣ
 11. ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 12. ΠΟΛΥΒΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 13. lona dhes
 14. ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 15. Αναστασία Παπαδοπούλου
 16. Σαββίνα Χαλκίδη
 17. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΖΗ
 18. Ιορδάνης Νεστορίδης
 19. Dimitra Aloimonou
 20. Μαρία Γουλιελμάκη
 21. Κατερίνα Χαλκούση
 22. Elena Per
 23. Ελένη Καλέτη
 24. DIMITRA MARKANTE
 25. μαρια λαμαρη
 26. ΓΙΟΥΛΗ ΒΛΑΧΟΥ
 27. ΦΙΛΑΝΘΗ ΡΑΝΤΑ
 28. Paschalis Karasmanakis
 29. Kelly Pyrpyli
 30. Σοφία Μπουλαμάτση
 31. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
 32. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ
 33. Μαρία Λόντου
 34. Μαρια Πολυμερη
 35. Ελένη Τσιτσούλη
 36. Margarita Tsironi
 37. Lia Tour
 38. Magdalene Volonaki
 39. ελενη κοροβέζου
 40. Andreas Banis
 41. παναγιωτα ζιακα
 42. Anastasia Voden
 43. Αναστασία Μητροσίλη
 44. Κώστας Αποστολόπουλος
 45. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΖΙΝΙΕΡΗ
 46. ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΖΗ
 47. Dora Kerani
 48. marina foynta
 49. Γιαννης Μπάτσιος
 50. Αναστασία Μαγγενάκη
 51. Dionysis Diozas
 52. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΥΤΣΑ
 53. Maria Mavropoulidou
 54. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 55. Ζωή Χασιώτη
 56. Κατερίνα Κυριάκου
 57. ΑΛΕΞΙΑ ΒΛΑΡΑ
 58. Ξανθίππη Καραπιπέρη
 59. Ελισαβετ Παπαδοπουλου
 60. Xrisa Vasiliou

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η μόλυνση, κάνουν τα μάτια να δείχνουν άτονα, ξηρά και ταλαιπωρημένα, το βλέμμα θαμπό και γερασμένο, καθιστώντας την περιποίηση των ματιών πιο επιτακτική από ποτέ.

Τα μάτια μας δείχνουν άτονα και κουρασμένα ενώ η αίσθηση ξένου σώματος στα μάτια λόγω της αφυδάτωσης είναι ιδιαίτερα ενοχλητική στη καθημερινότητα μας.

Το vita.gr και τα προϊόντα οφθαλμοκαλλυντικών Kiten Beauty OphthalmoCosmetics αναγνωρίζοντας τη σημασία της καλλυντικής περιποίησης των οφθαλμών κληρώνει από ένα σετ οφθαλμοκαλλυντικών Kiten Beauty σε 60τυχερούς. Πρόκειται για ένα δώρο συνολικής αξίας € 824,40.

Για να περιποιηθείτε τα ευαίσθητα μάτια σας όπως τους αξίζει!

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 16/9 και θα ολοκληρωθεί στις 27/9. Η κλήρωση για την ανάδειξη των 60 τυχερών θα γίνει στις 27/9 και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα και την σελίδα facebook του vita.gr.

Κάθε νικητής θα αποκτήσει από ένα σετ δακρύων Kiten Beauty το οποίο περιέχει 20 αμπούλες και κοστίζει 13,74 ευρώ.

Δάκρυα ομορφιάς KITEN BEAUTY

Τα Δάκρυα Ομορφιάς Kiten Beauty αποτελούν ένα καλλυντικό οφθαλμικό διάλυμα, που βασίζεται στο συνδυασμό ωφέλιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Συνιστούν μία φόρμουλα νεότητας των ματιών, καθώς η δράση τους αφορά στην ενίσχυση των φυσικών οφθαλμικών λειτουργιών, με στόχο τη διατήρηση της νεανικότητας των ματιών και της ομορφιάς τους.

Πρόκειται για σταγόνες ματιών, που περιέχουν ένα σύνολο ενυδατικών και προστατευτικών στοιχείων, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό υαλουρονικό οξύ ( 0,2%), που αλληλεπιδρά με τη φυσική βλεννογόνο στοιβάδα του δακρυϊκού φιλμ και δημιουργεί ένα τεχνολογικά αναπτυγμένο σύστημα, το οποίο διατηρεί την υγρασία και άλλους απαλυντικούς παράγοντες στην επιφάνεια του ματιού.

Έτσι, εξασφαλίζουμε την οφθαλμική μας υγεία, αλλά και ένα σαγηνευτικό, υγιές βλέμμα.

Τα Δάκρυα Ομορφιάς Kiten Beauty έφεραν την επανάσταση στη φροντίδα των ματιών. Δημιούργησαν την πιο σύγχρονη κατηγορία καλλυντικών για τα μάτια, τα Οφθαλμοκαλλυντικά. Ο ρόλος τους είναι να ενυδατώνουν, να θρέφουν βαθιά και να προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία στα μάτια, χάρη στα μοναδικά θρεπτικά συστατικά που περιέχουν.

Η χρήση τους είναι καθημερινή, όπως η κρέμα ματιών, και κάθε φιαλίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Με την καθημερινή χρήση των Δακρύων Ομορφιάς, θα διατηρήσετε ένα υγιές, λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα, αλλά το βασικότερο, θα διατηρήσετε την υγεία των ματιών σας, καθώς οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του οφθαλμικού μίγματος καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τον εκφυλισμό των κυττάρων και τα πρόωρα σημάδια οφθαλμογήρανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οφθαλμογήρανση και τα δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.TheEyeBeauty.com. και τη σελίδα www.facebook.com/KitenBeauty στο facebook .