Αν προμηθευτήκαμε φρέσκο ψάρι, το οποίο όμως δεν θέλουμε να καταναλώσουμε αμέσως αλλά να το καταψύξουμε, υπάρχει ένας τρόπος να το διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση. Αφού το καθαρίσουμε και το πλύνουμε, το βάζουμε σε μια σακούλα τροφίμων, την οποία έχουμε γεμίσει με νερό. Την δένουμε καλά με ένα λάστιχο για να μην ανοίξει και την βάζουμε στην κατάψυξη. Με αυτόν τον τρόπο, το ψάρι διατηρεί τη φρεσκάδα του και όταν το ξεπαγώνουμε μυρίζει θάλασσα και δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει καταψυχθεί. Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση του κατεψυγμένου ψαριού υπάρχει ένα μυστικό, το οποίο χαρίζει έξτρα φρεσκάδα. Ξεπαγώνουμε το ψάρι μέσα σε γάλα. Έτσι, το κρέας του γίνεται τρυφερό σαν φρέσκου ψαριού και η γεύση του πιο έντονη.