Tο vita.gr και τo Ananea Pilates + Yoga, το άρτια εξοπλισμένο κέντρο φυσικής άσκησης και ευεξίας, προσφέρουν σε 6 τυχερούς τη δυνατότητα να γυμναστούν στο νέο hot spot του αγαπημένου τους health fitness studio, που βρίσκεται στο boutique spa του πολυτελούς ξενοδοχείου, St George Lycabettus στην καρδιά της Αθήνας.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 4/10 και λήγει στις 14/10. Η κλήρωση για την ανάδειξη των 6 νικητών θα γίνει στις 14/10. Με την κλήρωση θα αναδειχθούν

2 τυχεροί που θα κερδίσουν από 4 συνεδρίες Pilates mat (κόστους €55,50 έκαστη)

2 τυχεροί που θα κερδίσουν από 4 συνεδρίες Zumba Fitness (κόστους € 55,50 έκαστη)

2 τυχεροί που θα κερδίσουν από 4 συνεδρίες TRX ή Kick boxing (κόστους € 50, 00 έκαστη)

Το δώρα είναι ονομαστικά και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε κάποιον άλλο, ενώ όλες οι συνεδρίες πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ananea Pilates + Yoga

Ιδανικά διαμορφωμένο κι εμπνευσμένο από τις έννοιες της αναγέννησης και της ανανέωσης και με σήμα κατατεθέν το πράσινο χρώμα στο λογότυπο, το Ananea Pilates + Yoga μετατρέπει κάθε φυσική δραστηριότητα σε μία ολοκληρωτική εμπειρία αναζωογόνησης.

Σε ένα απόλυτα οργανωμένο περιβάλλον με ολιγομελή τμήματα, οι fitness experts σας συμβουλεύουν ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο προπονητικό πρόγραμμα για εσάς, ανάμεσα σε Pilates, Yoga, Zumba TRX & Kick Boxing fitness, συνδυάζοντας το με tailor made συμβουλές διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής από τους συνεργάτες του Ananea.

Από τον Σεπτέμβρη το αγαπημένο σας health fitness studio των νοτίων προαστίων, Ananea Pilates + Yoga, βρίσκει το νέο του hot spot στο boutique spa του πολυτελούς ξενοδοχείου, St George Lycabettus στην καρδιά της Αθήνας.

To Sensia Spa by Ananea Pilates + Yoga, είναι ένας χώρος άψογης αισθητικής και τεχνολογίας, όπου η ενέργεια έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κι ειδικούς του fitness, το Ananea Pilates + Yoga είναι τo fitness studio που φροντίζει μέσα από τις υπηρεσίες του να ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, και να σας προσφέρει μία ολοκληρωτική εμπειρία αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος.

Συνδυάστε προγράμματα αποτελεσματικής άσκησης και ενδυνάμωσης από τους fitness experts του studio και ολοκληρώστε τη συνολική σας προπόνηση, με ένα χαλαρωτικό massage session του Sensia Spa.

Γιατί η Ananeωση…είναι μία εσωτερική υπόθεση!

Πληροφορίες στα 210 72 11 109, 210 96 44 161 , www.ananeapilates.gr,

http://www.ananeapilates.gr/pilates-yoga-kolonaki-athina.html