Nέα προϊόντα του Pantene Pro-V. Τα συγκεκριμένα αφορούν την προστασία της τρίχας και του τριχωτού από τη γήρανση. H σειρά λέγεται Expert Collection Age Defy (σαμπουάν, conditioner, προηγμένη μάσκα αναζωογόνησης και προηγμένος ορός ενίσχυσης της πυκνότητας των μαλλιών) και είναι ιδανική για γυναίκες άνω των 40.

Αυτές οι νέες συνθέσεις βοηθούν στην αποτελεσματική προστασία ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις και ταυτόχρονα μειώνουν αποτελεσματικά την εμφάνιση της γήρανσης: Anew Clinical E-Defence από την Avon. Επιπλέον, το νέο άρωμα Instict μας μεταφέρει νοερά σε κήπους. (σημείωση: η πρέσβειρα του αρώματος είναι η Megan Fox).

Πόσα πορτοκάλια φάγαμε σήμερα; (Καλά, αν δεν είναι πορτοκάλια μπορεί να είναι πιπεριές κόκκινες, πιπερόριζα, γκρέιπφρουτ, γκότζι μπέρι κ.ά. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και για το φωτεινό δέρμα. Η La Roche Posay εισάγει αυτήν την πολύτιμη ουσία στην αντιγήρανση ακόμα και του ευαίσθητου δέρματος: Nέα Αντιρυτιδική Active C για τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές της φωτογήρανσης και Redermic C με βιταμίνη και υαλουρονικό για τις βαθιές ρυτίδες.


Ένα νέο μέικ απ από τη Max Factor ανταποκρίνεται στις ανάγκες της μεικτής / λιπαρής επιδερμίδας που γυαλίζει. Το Whipped Crème Foundation κάνει ματ αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα χαρίζει μια ελαφριά λάμψη, όση χρειάζεται για να φαίνεται η όψη μας φυσική και φρέσκια.

Το Olay Regenerist CC Complexion Corrector διορθώνει τον τόνο της ώριμης επιδερμίδας αλλά μειώνει και τις ρυτίδες. Το τριπλό σπιράλ αποτελείται από ενυδατική κρέμα+serum+make up λάμψης.

Η Erre Due λανσάρει τα νέα χρώματα του χειμώνα και κάνει την έκπληξη: δημιουργεί προϊόντα καθαρισμού, όπως τον ήπιο αφρό Smooth Cleaning Foam και τη διφασική λοσιόν Βi-Phase Cleansing Lotion. Aνυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.

To ολοκληρωμένο σετ Φροντίδας Μαλλιών Κατά Της Τριχόπτωσης για γυναίκες και το αντίστοιχο για τους άνδρες, από την εταιρεία Korres. Φυσικές λύσεις για το θέμα που απασχολεί πολλούς.


Το καινούριο λουλουδάτο άρωμα Fleur D’Osmanthus, από την εταιρεία που κυκλοφορεί τα συγκλονιστικότερα σαπούνια (και όχι μόνο): τη Roger & Gallet.


Μέικ απ που παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα με SPF19, παρακαλώ, Super Stay 24h, καινούριες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών Color Show, μια απίθανη μάσκαρα με δυο βουρτσάκια που έχουν διαφορετικό σχήμα (το ένα βάφει τις πάνω βλεφαρίδες και το άλλο τις κάτω, τη δοκίμασα και μου άρεσε γιατί χαρίζει το εφέ Τουίγκι, δηλαδή, τεράστιες βλεφαρίδες πάνω και κάτω). Και τέλος, μια μάσκαρα που δίνει σχήμα στα φρύδια. Όλα αυτά από τη Maybelline New York.


Η σειρά Nirvanesque της Nuxe απευθύνεται στις ηλικίες από 30 και πάνω και βασίζεται στη νευρο-κοσμετολογία. Με άλλα λόγια στόχος της είναι να δρα σαν ένα ήπιο botox στις ρυτίδες μας. Το συστατικό κλειδί είναι το εκχύλισμα παιώνιας. Η Bioderma με επιβεβαιώνει για το πόσο αξιόλογη είναι: H σειρά Sensibio είναι μοναδική. Ενυδατώνει και βοηθάει τον μηχανισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας προκειμένου να γίνει πιο ανεκτική.


Η Apivita μας υπενθυμίζει τις φυσικές συνθέσεις των σαμπουάν της που ικανοποιούν κάθε απαίτηση: για τη λιπαρότητα, για λιπαρές ρίζες – ξηρές άκρες, για την τριχόπτωση, για τα βαμμένα μαλλιά, για την ξηροδερμίδα, για το ευαίσθητο τριχωτό.