Για το σώμα
ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΟΣ
«Δεν πιέζω τον εαυτό μου. Όταν παθαίνεις μανία με κάτι, το κάνεις πιο δύσκολο από ό,τι είναι για τον εαυτό σου και είναι πιο πιθανό να αποτύχεις ή να «κλέψεις». Είμαι χαλαρή με το βάρος μου και δεν βάζω στόχους.»

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
«Δυστυχώς δεν μπορώ ταυτόχρονα να δουλεύω, να γυμνάζομαι συστηματικά και να μεγαλώνω την κόρη μου. Ωστόσο, όποτε συμμετέχω σε κάποιο ομαδικό πρόγραμμα, νιώθω σαν να είμαι σε πάρτι, απλώς χωρίς αλκοόλ. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι η άσκηση είναι σημαντική τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό μου.»

STYLE ICON
«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου “style icon”. Η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει τζιν παντελόνια, διαδρομές με το αυτοκίνητο για να πάω τα παιδιά στο σχολείο και μέρες που δεν θέλω να βγάλω τις πιτζάμες ή να κάνω μπάνιο.»

Για το μυαλό
ΚΑΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
«Δεν σκέφτομαι πολύ πριν πάρω μια απόφαση και δεν προβληματίζομαι για το πώς μια κατάσταση θα εξελιχθεί μελλοντικά. Ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα παίρνω πολλές φορές τις λάθος αποφάσεις. Αν και στη δουλειά αυτό μου βγαίνει σε καλό, στην προσωπική ζωή μου προκαλεί συχνά προβλήματα.»

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ
«Η ιδέα ότι μπορείς να βρεις όλα όσα θες σε έναν άλλον άνθρωπο είναι καταστροφική. Όταν, όμως, δεχτείς ότι αντί για το 100% μπορείς να βρεις το 50%, 60% ή 70%, τότε γίνεσαι καλύτερος στην επιλογή συντρόφου. Δεν πρέπει να κάνω μεγάλα λάθη και αυτό με στενοχωρεί, γιατί δεν μπορώ να αφεθώ. Δεν με πειράζει εγώ να πληγωθώ, όσον αφορά όμως την κόρη μου δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.»

ΟΜΟΡΦΙΑ
«Πιστεύω ότι δεν είναι σημαντικό συστατικό της ποιότητας ενός ανθρώπου. Εγώ προσωπικά ελπίζω ότι έχω υπομονή, είμαι συμπονετική, συνεπής και διασκεδαστική. Αυτά ενδιαφέρουν.»