Ο διαγωνισμός έληξε! Οι 25 τυχεροί είναι οι:

1
Loukia
Vlahou
2
Ερωτόκριτος
Δημούλας
3
Eirini
Keramitsou
4
λεωνιδας
κορωνιδης
5
κωνσταντινα
φαρμακη
6
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΕΝΤΟΥΚΑΣ
7
Olympianna
Lazana
8
dora
polatidou
9
Stefanos
Peroudis
10
ΑΝΝΑ
ΒΕΡΓΙΔΟΥ
11
ASPASIA
TSOCHANTZI
12
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΚΟΥΡΟΥΝΗ
13
maria
dimitriou
14
Viki
Kittaki
15
ΜΑΡΙΑ
ΚΟΛΙΟΥΣΗ
16
Vassia
Psaropoulou
17
alexandra
grigoraki
18
Σοφία
Καρκούλια
19
Ανδρέας
Ανδρουλάκης
20
Κατερίνα
Πρεκατέ
21
Nana
Leva
22
ΜΑΝΟΣ
ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΗΣ
23
ΜΟΝΙΚΑ
ΖΙΟΥ
24
κωστας
παπαδοπουλος
25
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Οι νικητές θα ενημερωθούν την Δευτέρα για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη μας διασκέδαση είναι πολύ μεγάλη. Το vita.gr και η PostCredit κατανοώντας τη μεγάλη σημασία της ψυχαγωγίας στην εποχή μας, προσφέρουν σε 25 τυχερούς από δύο εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες στα Village Cinemas!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση για τα εισιτήρια, είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στο facebook page του vita.gr.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Δευτέρα 21/10 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 31/10. Η κλήρωση για την ανάδειξη των 25 τυχερών θα γίνει την Πέμπτη 31/10. Τα ονόματα των 25 νικητών θα ανακοινωθούν στο site, καθώς και στο facebook page του vita.gr την 1/11.

Όροι συμμετοχής

* Οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τα κουπόνια από τα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

* Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους – διπλά PostCredit movie vouchers – μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

* Η ισχύς των κουπονιών για την παραλαβή και εξαργύρωση είναι μέχρι και 31/12/2013 και ανταλλάσσονται με εισιτήριο στα ταμεία των κινηματογράφων για οποιαδήποτε προβολή mainstream αίθουσας στα Village cinemas όλης της Ελλάδας, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Δεν ισχύουν για τις αίθουσες Gold Class και Comfort, καθώς και στις 3D προβολές.

Κάθε Πέμπτη 1+1 δώρο!

H POSTCREDIT διαχειρίζεται και εκδίδει πιστωτικές κάρτες και χρηματοδοτικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις, απλά και γρήγορα!

Κάθε Πέμπτη, που είναι η ημέρα της πρεμιέρας των νέων ταινιών, αγοράζοντας ένα εισιτήριο με τις κάρτες PostCredit Visa & MasterCard παίρνετε άλλο ένα δώρο.

Ένα συν ένα (1+1) δώρο κάθε Πέμπτη στα Village Cinemas μόνο με τις κάρτες POSTCREDIT!

Επειδή σήμερα, περισσότερο από ποτέ έχουμε την ανάγκη να διασκεδάσουμε η POSTCREDIT προσφέρει σε 25 τυχερούς από δύο εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες σταVillage Cinemas.