O Βασίλης Ντούρος αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να μάθει όλος ο κόσμος για τον εκκεντρικό χαρακτήρα αυτών των «snob» παπιών που τον «συνόδευαν» με τις φωνές τους στη δουλειά κάθε μέρα. Ένα ωραίο παπιγιόν, καθαρές γραμμές, φρέσκο design και το χαρακτηριστικό “snob-duck evil look” και τα μοναδικά Snob Duck σαπούνια έγιναν πραγματικότητα (duck-free, όπως αρμόζει στην περίσταση).

Τα Snob Duck είναι 100% χειροποίητα σαπούνια, από τη λήψη μέχρι τη συσκευασία. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο αγαθά συστατικά: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (από τον ελαιώνα του Βασίλη), ελληνικά βότανα και φρούτα, ελληνικό μέλι και πολλή αγάπη! Τα σαπούνια κατασκευάζονται με τη λεγόμενη «ψυχρή» μέθοδο και το βάρος τους κυμαίνεται από «πάπια σε πάπια» (it’s nature). Διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες.

Τα Snob Duck σαπούνια δεν υπόσχονται ότι μπορούν να γυρίσουν το χρόνο πίσω, να καθαρίσουν συνειδήσεις, να θεραπεύσουν ή να κάνουν μαγικά και άλλα ελπιδοφόρα πράγματα. Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικά χειροποίητα σαπούνια – και είναι τα καλύτερα!

Περισσότερα στο http://snobduck.com/.