Αναζητάτε το μυστικό για την αιώνια νεότητα; Θέλετε το αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο των χολιγουντιανών stars αλλά φοβάστε τις χειρουργικές επεμβάσεις; Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί που οφείλεται η λάμψη και η φρεσκάδα των stars του Hollywood που διατηρούν την νεανικότητά τους χωρίς να έχουν προβεί σε χειρουργική επέμβαση!
Η Cosmetic Derma Medicine πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει μια καινοτόμο θεραπεία που ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας: το Total PlasmaLift, το νέο πρωτόκολλο αντιγήρανσης που συνδυάζει μοναδικά τις πιο δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση του προσώπου και στην αντιγήρανση: το Fractional Laser και το PRP. Τα αποτελέσματα του Total PlasmaLift είναι πραγματικά εντυπωσιακά: βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου χωρίς καν να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση και νυστέρι!

Τι είναι το
Total PlasmaLift;
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό συνδυασμό δύο ξεχωριστών θεραπειών, του Fractional Laser και του PRP (Platelet Rich Plasmaαυτόλογη θεραπεία με βλαστοκύτταρα). O συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Ποια είναι η διαδικασία;
Η θεραπεία ξεκινάει με την ενεργοποίηση του κολλαγόνου που προκαλεί το Fractional Laser. Οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους  ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό.
Στη συνέχεια ακολουθεί μη ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP. Για τη διεξαγωγή της PRP μεσοθεραπείας προσώπου, χρειάζεται να πάρουμε μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται φυγοκέντρηση για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP), το οποίο εγχέεται στα σημεία του προσώπου όπου χρειάζεται ανάπλαση. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας μπορεί να γίνει είτε με έγχυση ή χωρίς ενέσεις (μη ενέσιμη μεσοθεραπεία PRP) με την ειδική συσκευή micro needling DERMAPEN. H θεραπεία PRP ενισχύει την επούλωση, τη σύσφιξη και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ενώ σβήνει ταχύτερα λεπτές ρυτίδες, ουλές ακμής, χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπο.

Το
Total PlasmaLift εφαρμόζεται αποκλειστικά από την ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine. Συνολικά η θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά.

Πότε θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και αμέσως μετά τη πρώτη θεραπεία το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

Είναι επώδυνη θεραπεία;
Το Total PlasmaLift είναι σχετικά ανώδυνη και άριστα ανεκτή. Κατά την εφαρμογή του fractional laser αισθάνεται κανείς ήπια, ανεπαίσθητα τσιμπηματάκια που είναι απόλυτα ανεκτά, ενώ απαιτείται και μια μικρή αιμοληψία.

Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνεται;
Η εφαρμογή της θεραπείας Total PlasmaLift πραγματοποιείται κάθε 3 εβδομάδες, ενώ συνολικά απαιτούνται 4-5 εφαρμογές, ανάλογα με το πρόβλημα, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν κίνδυνοι;
Το Total PlasmaLift είναι η μόνη θεραπεία της αισθητικής δερματολογίας χωρίς κίνδυνο παρενέργειας καθώς η ουσία που εγχέεται, το πλάσμα, προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

Η μέθοδος εφαρμόζεται πλέον και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την
Cosmetic Derma Medicine και την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

Cosmetic Derma Medicine,
Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5, Αθήνα
Τηλ. 210 6980451
Web Site: www.cosmeticdermamedicine.gr
Facebook: Cosmetic Derma Medicine
Twitter: @cosmeticDM

Ακολουθήστε το στο Google News