Οι 10 τυχεροί της κλήρωσης είναι οι:

Βασιλική Βασιλοπούλου
Maria Siopi
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΤΣΩΝΗ
vaso mpountouri
Στελλα Μαλαμουδη
μαριαννα πετρου
νεκταρια καρακωστα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΔΗΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΓΚΑ
κιμων νικηφορακης

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ

Το vita.gr και η σειρά Panthenol Extra αναγνωρίζοντας την μεγάλη μας ανάγκη και επιθυμία για όμορφη και νεανική επιδερμίδα, διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με δώρο 10 προϊόντα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.

Ο διαγωνισμός μας ξεκινά την Παρασκευή 1/11 και λήγει την Παρασκευή 8/11. Η κλήρωση για την ανάδειξη των 10 τυχερών θα γίνει στις 8/11 και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στο site και το facebook page του vita.gr

Τα δώρα του νέου μας διαγωνισμού είναι 5 Panthenol Extra Moisturizing Serum/Ενυδατικοί οροί και 5 Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum/Αντιρυτιδικοί οροί.


Τα δώρα

Panthenol Extra Moisturizing Serum/Ενυδατικός ορός Επαναστατικός συνδυασμός ενεργών συστατικών πανθενόλης, υαλουρονικού οξέoς χαμηλού μοριακού βάρους και βιταμινών E, C, B5, B6 που ενυδατώνει τόσο στην επιφάνεια, όσο και σε βάθος την επιδερμίδα, την τρέφει και βελτιώνει την όψη της. Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος.

Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum/Αντιρυτιδικός ορός Αντιρυτιδικός και αντιγηραντικός ορός Panthenol Extra με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια. Ενεργοποιεί τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου, βελτιώνει την υφή του δέρματος και αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ρυτίδων. Δρα τόσο στην επιφάνεια, όσο και στο βάθος της επιδερμίδας του προσώπου, της περιοχής των ματιών και του λαιμού. Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος.

Η σειρά Panthenol Extra είναι μια δημιουργία της Ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων είναι και η καραμέλα Κaiser καθώς και η εξειδικευμένη καλοκαιρινή σειρά Summerline.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας στο facebook: