* Neogenic Dercos της Vichy

Τι είναι: Αμπούλες που ευνοούν την απόκτηση πιο πλούσιων μαλλιών

Γιατί είναι επαναστατικό: Περιέχει ένα πατενταρισμένο μόριο, το stemoxydine, σε συγκέντρωση 5%, το οποίο δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για τη βέλτιστη λειτουργία των βλαστοκυττάρων, τα οποία ευθύνονται για την αναγέννηση των μαλλιών.

Tι αποτελέσματα έχει: Καταφέρνει να «αφυπνίσει» τους βολβούς των τριχών που βρίσκονται στο στάδιο της «ύπνωσης», για την ακρίβεια πετυχαίνει να αφυπνίσει 1.700 τρίχες σε 3 μήνες! (Αυτή είναι η μέση αποτελεσματικότητα σε τριχωτό της κεφαλής με τριχόπτωση, σύμφωνα με κλινική μελέτη έναντι placebo, σε 101 άτομα)

Τι έχουμε να πούμε: Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν είναι το φάρμακο κατά της φαλάκρας, όμως είναι αναμφισβήτητα ο πιο εξελιγμένος τρόπος για να την αποφύγουμε, αν οδεύουμε προς αυτήν.

* Sante NaturKosmetik της BioLeon


Tι είναι:
Αφρός θεραπείας για τα αδύνατα μαλλιά, τα εύθραυστα και ευαίσθητα ή τα κατεστραμμένα από παντός είδους επιθέσεις και επεξεργασίες. Για την ακρίβεια τα ενυδατώνει και θρέφει τα βαμμένα και με περμανάντ μαλλιά.

Γιατί μας αρέσει: Είναι ένας ανάλαφρος αφρός, εύκολος στη χρήση και απολαυστικός στην υφή, που αποτελείται από βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά. Πρωταγωνιστικά στοιχεία στη σύνθεση είναι οι πρωτεΐνες μεταξιού και το εκχύλισμα moringa, ένα δέντρο-θαύμα, να γιατί:

  • Έχει 7 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι
  • 4 φορές περισσότερη βιταμίνη Α από τα καρότα
  • 4 φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα
  • 3 φορές περισσότερο ποτάσιο από την μπανάνα
  • 2 φορές περισσότερη πρωτεϊνη από το γιαούρτι

Να θυμίσουμε ότι τα τρία τελευταία συστατικά χρησιμοποιούνται σε πολλές σπιτικές μάσκες μαλλιών, χάρη στις ιδιότητές τους.

Τι αποτελέσματα έχει: Καταφέρνει να χαρίσει απαλότητα στην τρίχα και να την κάνει πιο ελαστική, βελτιώνει την μικρο-κυκλοφορία του τριχωτού και αποτρέπει την εμφάνιση ψαλίδας.

Πού το βρίσκουμε: Το ανακαλύψαμε στο νέο, online κατάστημα ομορφιάς Beauty Hall.