Η νέα αυτή πρόταση στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου ήρθε να αλλάξει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα γύρω από τις on-line αγορές.

Οι σελίδες του sporthouse.gr είναι σχεδιασμένες και διαμορφωμένες με γνώμονα την εύκολη περιήγηση του χρήστη μέσα σε αυτές. Μακριά από την μέχρι τώρα πρακτική της παρουσίασης προϊόντων μέσα από ατελείωτους διαδικτυακούς λαβυρίνθους, το sporthouse.gr απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες, εφήβους, αλλά ακόμα και σε παιδιά που ψάχνουν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για μοντέρνες, οικονομικές και επώνυμες λύσεις γύρω από την ένδυση, την υπόδηση και τον αθλητικό εξοπλισμό.

Μια ανανεωμένη και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα από αθλητικά παπούτσια, φόρμες, ζακέτες, ρούχα και εξειδικευμένο εξοπλισμό είναι άμεσα διαθέσιμα και επιλεγμένα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ωστόσο, το sporthouse.gr δεν σταματάει εδώ, καθώς δίνει την δυνατότητα με ένα «κλικ» να έχεις το προϊόν που θέλεις στο σπίτι σου με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 € και χωρίς χρεώσεις αντικαταβολής ή άλλων συναλλαγών. Απλά, εύκολα, ξεκάθαρα και οικονομικά.

Το sporthouse.gr είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες όσων ψάχνουν το κάτι παραπάνω στην ηλεκτρονική αγορά αθλητικών ειδών και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.

Προϊόντα που σας προτείνουμε:

1) http://www.sporthouse.gr/for-men/papoutsia-gia-andres/nike-dual-fusion-run.html

2) http://www.sporthouse.gr/for-men/papoutsia-gia-andres/nike-lunarglide-5.html

http://www.sporthouse.gr/admiral-dancing.html