Από τις 9 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και τις 14 Μαρτίου 2014, 150 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μέσω της επίσημης σελίδας των FITNESS® στο Facebook, παπούτσια adidas Response και iPod nano με περιβραχιόνιο.

Ο μηχανισμός είναι απλός: Βρείτε στο εσωτερικό των πακέτων FITNESS® με την ειδική σήμανση «Ξεκίνησε Τρέξιμο» τον κωδικό συμμετοχής, καταχωρήστε τον στη σελίδα των FITNESS® στο Facebook www.facebook.com/NestleFitness.GR και ίσως να είστε ένας από τους 150 τυχερούς που θα κερδίσουν ύστερα από κλήρωση ένα από τα υπέροχα δώρα!

Κάθε κωδικός αποτελεί και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό! Όσοι περισσότεροι κωδικοί λοιπόν, τόσες περισσότερες συμμετοχές και όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσες περισσότερες πιθανότητες 1 από τα 100 ζευγάρια παπούτσια adidas Response και τα 50 iPod nano με περιβραχιόνιο να γίνουν δικά σας.

Η Μαίρη Συνατσάκη, απόδειξη ότι η ισορροπημένη διατροφή και η καθημερινή άσκηση μπορούν να χωρέσουν στην άκρως απαιτητική καθημερινότητά μας, πρώτη «Ξεκίνησε Τρέξιμο»! Άνοιξε το επόμενο πακέτο FITNESS®, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και ακολούθησέ τη!