1. Μαθήματα υποκριτικής

Όλα, ως γνωστόν, είναι στο μυαλό μας. Αν οι ίδιοι καταφέρουμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι είμαστε καλά και ότι έχει σημασία να προσπαθήσουμε να γίνουμε πραγματικά καλά τότε αυτό θα γίνει σαφές στους γύρω μας και σταδιακά θα λειτουργήσει και στη δική μας ψυχοσύνθεση. Όταν σας ρωτούν, για παράδειγμα, τι κάνετε προτιμήστε να απαντάτε με χαμόγελο «καλά». Μια τέτοια θετική ανταπόκριση σας κάνει πιο συμπαθητικές και σίγουρα πιο σέξι.

2. Βρείτε το στυλ σας      

Η μόδα καλά κάνει και υπάρχει. Μας δίνει ιδέες, ανανεώνει τις εικόνας στην καθημερινότητα μας και πολλά άλλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε νέα πρόταση σαν αυθεντία και να την υιοθετούμε με το ζόρι. Το στυλ μας το δημιουργούμε εμείς συνδυάζοντας αυτά που μας πηγαίνουν πραγματικά με κάποιες από τις τάσεις της μόδας. Κάθε ρούχο και κάθε αξεσουάρ, άλλωστε, αποκτά νέο ύφος και διαφορετική δυναμική που διαμορφώνονται ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός μας. Είναι καλύτερα να σας κολακεύει κάτι και να τραβάτε την προσοχή από το να είστε απλά ταγμένες στην μόδα. Πειραματιστείτε, διαπιστώστε με τι επιλογές δέχεστε τα περισσότερα κοπλιμέντα και δημιουργήστε το προσωπικό σας στυλ. Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που ξέρει να προβάλει τον εαυτό της.

3. Κορμί λαμπάδα

Στήθος έξω, κοιλιά μέσα, ώμοι κάτω! Ακούγεται σαν χορευτικό παράγγελμα αλλά έχει την αξία του και την εφαρμογή του στην καθημερινότητα μας. Είναι αυτό που λέμε γλώσσα του σώματος. Αν είστε συνεχώς μαζεμένη, κλεισμένη στο δικό σας κόσμο κανείς δεν θα πάρει την πρωτοβουλία να σας μιλήσει, να σας προσεγγίσει. Χαλαρώστε και αφήστε το σώμα ελεύθερο. Το αεράτο περπάτημα, η σιγουριά για την εμφάνιση σας, η οικειότητα στην επαφή και η εκφραστικότητα των χεριών και του προσώπου μαρτυρούν την επικοινωνιακή σας διάθεση και πείθουν τον ενδιαφερόμενο ότι θα περάσει καλά μαζί σας.

4. Αγάπα τον πλησίον σου          

Μπορεί όταν έχουμε τις μαύρες μας να θεωρούμε ότι βιώνουμε εμείς τη δυστυχία όλου του κόσμου αλλά αν δραπετεύσουμε από τον μικρόκοσμο μας και ασχοληθούμε με τους φίλους, τους συναδέλφους μας αλλά και όποιον άλλο μπορεί να έχει ανάγκη τότε σίγουρα θα νιώσουμε και εμείς καλύτερα. Η προσφορά είναι λυτρωτική για την ψυχή μας. Ακόμη και το να αφιερώσετε χρόνο να καθαρίσετε την ντουλάπα σας από άχρηστα για εσάς ρούχα χαρίζοντας τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση. Ο άνθρωπος που ξέρει να «δίνει» νιώθει πλήρης και η πληρότητα φέρνει η ευτυχία και το πλατύ χαμόγελο της ευτυχίας είναι τόσο μα τόσο σέξι!

5. Savoir vivre    

Δεν είπαμε να λειτουργείτε βάση πρωτοκόλλου αλλά η ευγένεια είναι – δυστυχώς – από τα πρώτα που ξεχνάμε όταν πιεζόμαστε. Προσπαθήστε να παραμείνετε ευγενικές σε γνωστούς και αγνώστους. Χαμογελάστε στον κύριο που σας έκανε χώρο να περάσετε στο πεζοδρόμιο, πείτε ευχαριστώ στην κυρία που κράτησε την πόρτα για να βγείτε και εσείς από ένα μαγαζί. Η εξίσου ευγενική ανταπόκριση των άλλων θα αλλάξει και τη δική σας ματιά. Άλλωστε, είναι γνωστό πόσο αποκρουστικές μπορούμε να γίνουμε οι γυναίκες όταν είμαστε αγενείς. Η γλύκα μας κερδίζει τους άνδρες.

6. Πάνω από όλα υγεία

Αν η διατροφή σας είναι κακή σημαίνει ότι ή θα έχετε παραπάνω κιλά ή θα αισθάνεστε συνεχώς τύψεις για την 5η σοκολάτα της ημέρας. Αν έχετε να γυμναστείτε μήνες τώρα και η χαλάρωση κάνει πάρτυ σίγουρα η διάθεση σας και το σεξαπίλ σας θα κατατροπωθούν. Ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε… Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πραγματικά για να νιώσετε καλύτερα από μέσα σας. Ακόμη και αν έχετε κάποιο δερματικό πρόβλημα ή τα δόντια σας θέλουν φτιάξιμο. Η υγεία είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για το ευ ζην μας. Όταν είμαστε υγιείς λάμπουμε και όταν λάμπουμε όλοι μας προσέχουν.