Μετά τις μεταλλιζέ σκιές, τα έντονα κραγιόν και τα γεωμετρικά μοτίβα στο μανικιούρ του 2013, το 2014 φέρνει στο προσκήνιο της ομορφιάς πιο ήπιες τάσεις για το χειμώνα και την άνοιξη ενώ στη συνέχεια οι φωτεινές αποχρώσεις θα πάρουν την σκυτάλη.   

1. Multitasking

Είναι στη φύση της γυναίκας να καταπιάνεται με πολλές δραστηριότητες. Γιατί να μην είναι αυτής της λογικής και τα προϊόντα μακιγιάζ; Αυτό σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι των οίκων ομορφιάς και δημιούργησαν καλλυντικά με πολλαπλές χρήσεις. Δεν αναφερόμαστε απλά σε ένα κραγιόν που γίνεται ρουζ αλλά για ένα ρουζ με ενυδατικές ιδιότητες, σκιά ματιών με αντιγηραντική δράση αλλά και βερνίκι που θρέφει τα νύχια. Αναζητήστε, λοιπόν, προϊόντα με πολλαπλή δράση που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και να εξασφαλίζετε ομορφιά και υγεία ταυτόχρονα.

2. Φουσκώστε το μαλλί

Η δεκαετία του ’60 είναι και πάλι εδώ. Οι εντυπωσιακοί, φουσκωτοί κότσοι θα είναι ο,τι πιο hot στα χτενίσματα του 2014. Σκεφτείτε κάτι     «βρώμικο» και αποδομημένο α λα Brigitte Bardot! Όσο πιο φουσκωτά, τόσο το καλύτερο!

3. Retro μανικιούρ

Για να σας βοηθήσουμε, οι αποχρώσεις που θα είναι εφέτος της μόδας θα είναι βγαλμένες από τις ταπετσαρίες και τα χαλιά της γιαγιάς σας και συνδυάστε τες με μαύρες ή άλλους σκούρους τόνους.

4. Το glitter δεν έφυγε ποτέ  

Το 2014 η λάμψη παραμένει αλλά σε πιο ματ τόνους τόσο στα βερνίκια όσο και στις σκιές ματιών. Τάση επίσης είναι για το περλέ με ιριδίζουσες πινελιές.