Μία συνεργασία η οποία  κυρίευε τα πιο τρελά όνειρά μας εδώ και πολλά χρόνια.. Δύο ονόματα που έχουν γράψει ιστορία και που έχουν ταυτιστεί με το μυαλό – και τα άκρα – κάθε γυναικείας φιγούρας. Sarah Jessica Parker και Manolo Blahnik. Ναι, καλά διαβάσατε. Η αγαπημένη μας τηλεοπτική Carrie συνεργάζεται με το θρυλικό οίκο και έρχεται για να δώσει «σάρκα και οστά» σε εκείνα τα παπούτσια που κάθε γυναίκα ονειρευόταν να φοράει στα ραντεβού με το δικό της Mr. Big.

«Εκείνο που αγάπησα στην Carrie Bradshaw είναι το ότι δεν ακολούθησε κανένα κανόνα», δηλώνει η Sarah για τη νέα της συλλογή. «Λατρεύω να φοράω αυτά που μου αρέσουν, αντί να φοράω αυτά που οι άλλοι περιμένουν από εμένα, έτσι και δημιούργησα  μια κολεξιόν παπουτσιών που ταυτίζονται με αυτού του είδους τις ιδέες».

Η συλλογή αποτελείται από γόβες, μποτάκια και ίσια παπούτσια με το εικονικό nude γοβάκι να κλέβει την παράσταση και να υιοθετεί το όνομα της Carrie, σαν ένα είδος φόρου τιμής σε αυτήν. «Τα παπούτσια  έχουν ψηλό τακούνι, αλλά όχι σαν να βρίσκεσαι σε ξυλοπόδαρα. Δεν υπάρχει τίποτα σέξι στο να μην μπορείς να περπατήσεις».

Η κεντρική ιδέα της κολεξιόν; «Δεν ήθελα να δημιουργήσω κάτι που άμα το βλέπεις θα λες ‘Α αυτά τα παπούτσια είναι του 2014’. Θέλω τα παπούτσια μου να είναι μέρος αυτού του κόσμου για πολύ καιρό ακόμη». «Προσπάθησα να δώσω όμορφες σιλουέτες και χρώματα στις γυναίκες, σε χαμηλές τιμές αλλά  και σε ασυναγώνιστη ποιότητα ». Μάλιστα, η SJP φρόντισε να βρει η ίδια το σωστό εργοστάσιο στην Ιταλία το οποίο θα της εξασφάλιζε εξαιρετική δεξιοτεχνία σε χαμηλότερο κόστος. Έτσι, η 48χρονη ηθοποιός δίκαια εξασφάλισε μία ακόμη θέση στην καρδιά μας.


Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Φεβρουαρίου στα καταστήματα Nordstrom, με τις τιμές να ξεκινάνε από 95 ευρώ.