Όλοι οι γονείς νιώθουμε περήφανοι για τα παιδιά μας και όλοι θέλουμε να «φωνάξουμε» κάθε καινούριο του επίτευγμα, για να το μάθει όλος ο κόσμος, ακόμα κι όταν πρόκειται απλώς για την πρώτη φορά που ανέβηκε στο καινούριο του ποδήλατο.

Και, βέβαια, ο πιο απλός και μοντέρνος τρόπος για να το δηλώσουμε είναι να κατακλύσουμε με φωτογραφίες του τo Facebook, το Instagram και το Twitter, και να μοιραστούμε έτσι με τους φίλους μας κάθε συναρπαστική ή καθημερινή του στιγμή.

Την ίδια στιγμή όμως ξέρουμε πως ό,τι μπαίνει στο ίντερνετ μένει εκεί για πάντα (ακόμα κι αν εμείς μετανιώσουμε και σβήσουμε τις δηλώσεις και τις φωτογραφίες). Και -οι πιο προνοητικοί- δεν θέλουν να βρεθούν κάποτε υπόλογοι των έφηβων ή ενήλικων παιδιών τους, όταν είναι πιθανό να ακούσουν κατηγορίες για το πώς επέτρεψαν να κυκλοφορεί η φωτογραφία τους με πάνα, μπιμπερό ή με μπρατσάκια.

Η Μπιγιόνσε έχει βρει τον τρόπο να κοινοποιεί κάθε τόσο στους θαυμαστές της τις στιγμές που περνάει με τη δύο ετών κόρη της Μπλου Άιβι, καταφέρνοντας ωστόσο να δείξει ελάχιστες μόνο φορές το πρόσωπό της. Δείτε πόσο αριστοτεχνικά «σκηνοθετεί» τις λήψεις και… εμπνευστείτε!