Η ανακαινισμένη Καρδιολογική Κλινική του «Ασκληπιείου» Βούλας διαθέτει πλέον νέας τεχνολογίας εξοπλισμό για την πιο αποτελεσματική διάγνωση, θεραπεία και φροντίδα των ασθενών, καθώς η ανακαίνιση και ο εξοπλισμός της ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με τα πρότυπα των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών και αμερικανικών νοσοκομειακών προδιαγραφών.

Ο πρότυπος εξοπλισμός της κλινικής παίζει καθοριστικό ρόλο και για την ολοκλήρωση της ερευνητικής αποστολής της, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάζονται σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύονται σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, προβάλλοντας τη χώρα μας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Χάρη σε ιδιώτες δωρητές οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους αρμόδιους του νοσοκομείου και απευθύνθηκαν οι ίδιοι σε ελληνικές και ξένες εταιρίες ιατρικού εξοπλισμού κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί το έργο της ανακαίνισης της Καρδιολογικής Κλινικής.

Στην τελετή των εγκαινίων παρουσιάστηκαν από τον διοικητή του νοσοκομείου, Ηρακλή Καραγεώργο, και τον Συντονιστή Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος, Αθανάσιο Μανώλη, το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, το Καρδιολογικό Τμήμα, το Ιατρείο Υπέρτασης, η Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης Καρδιοπαθών και το Εργαστήριο Ηχωκαρδιογραφίας. Τα εν λόγω τμήματα ήδη λειτουργούν.