1!

Θέλουμε να ενυδατώσουμε τα μαλλιά μας αλλά δεν έχουμε μάσκα; Παίρνουμε τη μαγιονέζα από το ψυγείο και απλώνουμε 2-3 γενναίες κουταλιές στα μαλλιά μας. Αφήνουμε για 20 λεπτά και ξεπλένουμε. Για καλύτερα αποτελέσματα, ζεσταίνουμε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι. Η θερμότητα θα ανοίξει τα λέπια της τρίχας και θα απορροφήσει τα ευεργετικά συστατικά της μαγιονέζας (ελαιόλαδο, αβγό, ξύδι ή λεμόνι)


2!

Μήπως το βερνίκι νυχιών είναι πολύ πηχτό και δεν απλώνεται ομοιόμορφα; Αυτό σημαίνει ότι έχει αρχίσει να χαλάει. Για να το αραιώσουμε, ρίχνουμε μερικές σταγόνες ασετόν, ανακινούμε το μπουκαλάκι και είναι ξανά έτοιμο για χρήση.

3!

Τα καινούρια παπούτσια μας δημιουργούν φουσκάλες; Την επόμενη φορά, πριν τα ξαναβάλουμε, απλώνουμε λίγη βαζελίνη στα σημεία του ποδιού που τρίβονται στο παπούτσι. Έτσι η τριβή θα μειωθεί και τα πόδια δε θα ταλαιπωρηθούν.

Για να αποφεύγουμε τις μουντζούρες που αφήνει η μάσκαρα, τοποθετούμε ένα κουτάλι (με την καμπύλη προς τα έξω) στο πάνω βλέφαρο κάθε φορά που την εφαρμόζουμε. Έτσι, η περιττή ποσότητα θα μένει πάνω στο κουτάλι και όχι πάνω μας.

5!

Αντί για highlighter, απλώνουμε λιπ μπαλμ στο κόκκαλο των φρυδιών, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο πάνω μέρος των ζυγωματικών. Θα χαρίσει λάμψη και ενυδάτωση.

Υ.Γ. Εσείς έχετε κάποιο περίεργο τρικ ομορφιάς να μοιραστείτε μαζί μας;