Μέικ απ λάμψης

Η Κέιτ Μπλάνσετ ορκίζεται σε αυτό. Οι λεπτόρρευστες συνθέσεις με φωτοανακλαστήρες καμουφλάρουν τις ατέλειες σε αντίθεση με τις πιο παχύρρευστες και ματ, που συσσωρεύονται στις πτυχώσεις της επιδερμίδας και της δίνουν μια «βαριά» όψη.

Ο βασιλικός πολτός

Η Τζένιφερ Άνιστον θεωρεί ότι το κλειδί για να διατηρούμε τα μαλλιά λαμπερά, το δέρμα ελαστικό και το σώμα σε καλή φόρμα είναι τα άφθονα φρούτα, τα λαχανικά, και το νερό. Το μυστικό της νεότητάς της όμως είναι ο βασιλικός πολτός. Ένα κουταλάκι τη μέρα κάνει θαύματα.

Η συχνή απολέπιση

Τα καλά γονίδια βοηθούν. Αλλά το ίδιο και ένα καλό απολεπιστικό. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα αν το δέρμα μας δεν είναι ευαίσθητο ή πολύ ξηρό. Η Σάντρα Μπούλοκ προτιμάει τα απολεπιστικά με οξέα που απομακρύνουν κάθε ίχνος νεκρού κύτταρου και αφήνουν απαλό το δέρμα χωρίς να το τραυματίζουν.

Κάνουν ένα διάλειμμα…

…Από το στρες. Η Χάλι Μπέρι λατρεύει τη γυμναστική αλλά φροντίζει να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες τη μέρα. «Η υπερβολική γυμναστική χωρίς ξεκούραση, αδυνατίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενώ η όψη μας δείχνει κουρασμένη. Το σώμα αλλά και το μυαλό μας χρειάζονται απαραιτήτως χρόνο για να ξεκουραστούν και να αναρρώσουν από την πίεση της μέρας.» εξηγεί.


«Γεμίζουν» τα φρύδια τους

Όσο μεγαλώνουμε τα φρύδια μας τείνουν να αραιώνουν όλο και περισσότερο. Ένα ειδικό μολύβι φρυδιών ή μια σκιά θα δώσει ξανά τον όγκο των φρυδιών μας και θα τονίσει τα χαρακτηριστικά μας.

Κάνουν αποτοξίνωση

Όποτε η Σάλμα Χάγεκ έχει εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, πίνει μόνο χυμούς για 3 ως πέντε ημέρες. Φυσικά δεν είναι απλές πορτοκαλάδες αλλά δυναμωτικά smoothies, έξι την ημέρα, τα οποία συνολικά έχουν 1.200 θερμίδες. Μάλιστα, ο αγαπημένος της χυμός αποτελείται από δυο καρότα, ένα μήλο, μισό παντζάρι και ένα τέταρτο λεμόνι. Καταπολεμά το πρήξιμο και κάνει το δέρμα να λάμπει.