Τόσο η Poppy όσο και η Cara έλαμπαν στα Chanel φορέματά τους με το νυφικό της Poppy να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό με τα ανάγλυφα λουλούδια και τις ραμμένες χάντρες. Η νυφική της εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ένα λιτό και απέριττο πέπλο ενώ επέλεξε και ένα εξίσου απλό αλλά τόσο κομψό χτένισμα αφήνοντας τα μαλλιά της ελεύθερα κάτα με ανάλαφρα κύματα.

Η Cara, στα βήματα της Pippa Middleton, φόρεσε ένα απλό, αέρινο και σέξι λευκό φόρεμα συνδυάζοντας το με υπέροχα πέδιλα με μάυρες λεπτομέρειες.

Η Poppy είχε ακόμη 16 παρανυφάκια με λευκά φορεματάκια και λουλουδένια στεφάνια στο κεφάλι. Έκπληξη πάντως προκάλεσε ένα αγοράκι ντυμένο αρκούδα που πήγαινε και ερχόταν την ώρα της τελετής.

Ο γαμπρός, James Cook φορούσε ένα επίσημο γκρι κοστούμι, με σακάκι με ουρά και μπλε γραβάτα.

Το Μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία St. Paul στο Λονδίνο την Παρασκευή το απόγευμα και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η, πρώην Spice Girl, Geri Halliwell και ο συνθέτης Andrew Lloyd Webber.

***Το hot κουτσομπολιό του γάμου ήταν πόσο όμοιο ήταν το (νυφικό)φόρεμα της Poppy με αυτό που είχε φορέσει η Blake Lively στην πρεμιέρα της ταινίας «Green Latern» το 2012.