ΤοGarmin® Forerunner® 15 είναι ιδανικό για προπόνηση με καρδιακούς παλμούς και για παρακολούθηση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

 Το νέο ρολόι με GPS της Garmin για το τρέξιμο, Forerunner 15, δίνει κίνητρο στους δρομείς παρέχοντάς τους δεδομένα, όπως απόσταση, ρυθμό, χρόνο, θερμίδες, ατομικά ρεκόρ και καρδιακή συχνότητα.

Για να εξασφαλίσει, όμως, ότι θα παραμείνουν δραστήριοι ακόμα και μεταξύ των προπονήσεων, το Forerunner 15 καταγράφει τις δραστηριότητές τους, όπως τα καθημερινά βήματα και τις θερμίδες που καταναλώνονται ημερησίως. Επιπλέον, ενημερώνει τον χρήστη όταν είναι ακίνητος για πάρα πολλή ώρα. Είναι κατάλληλο για προπόνηση σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο και με το προαιρετικό αισθητήριο ποδιού θα καταγράψει ακόμα και το τρέξιμο στο διάδρομο.

Καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων:
Ακολουθήστε τους ατομικούς σας στόχους φυσικής κατάστασης μεταξύ των προπονήσεων παρακολουθώντας τα βήματα, τις θερμίδες που καταναλώνετε και την απόσταση που διανύετε με τη χρήση του Forerunner 15. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι παρατεταμένες περίοδοι ακινησίας, όπως όταν κάθεστε στο γραφείο, μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο προβλημάτων υγείας ανεξάρτητα από τις περιόδους άσκησης. Το τακτικό περπάτημα μπορεί να το ανατρέψει αυτό. Το Garmin Forerunner 15 όχι μόνο βοηθάει τους  χρήστες να επιτύχουν τους στόχους τους στο τρέξιμο, αλλά τους «σπρώχνει» να υιοθετήσουν πιο υγιεινές συνήθειες, αλλά και να παραμένουν δραστήριοι μεταξύ των προπονήσεών τους. Επιπρόσθετα, μετά από μία ώρα ακινησίας εμφανίζεται μία μπάρα στην οθόνη του και απαιτούνται μερικά λεπτά περπάτημα προκειμένου να την εξαφανίσετε. Με αυτονομία που φτάνει τις 5 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού/ καταγραφής δραστηριότητας και μέχρι 8 ώρες σε λειτουργία GPS, το Forerunner 15 μπορεί να φοριέται καθημερινά.

Καταγραφή καρδιακών παλμών:
ΤοForerunner 15 μπορεί να συνδυαστεί με αισθητήριο καρδιακών παλμών για να καταγράφει την καρδιακή σας συχνότητα και την ζώνη στην οποία προπονήστε σε κάθε δραστηριότητα.

Εύχρηστη λειτουργία και διαρκής παρακίνηση:
Το Forerunner 15 εμπνέει τους δρομείς να βάλουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να βγουν για τρέξιμο, απολαμβάνοντας ένα εύχρηστο αθλητικό ρολόι με προκαθορισμένες σελίδες προπόνησης που εναλλάσσονται, αποθηκευμένα ατομικά ρεκόρ και προσαρμοζόμενα πεδία δεδομένων που να ταιριάζουν στις προσωπικές τους ανάγκες. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50μ., ώστε ο δρομέας να βλέπει δεδομένα, όπως τρέχοντα ρυθμό, ρυθμό γύρου ή μέσο ρυθμό με ήλιο αλλά και με βροχή! Η λειτουργία Auto Lap του Forerunner 15 σάς δίνει ένα επιπλέον κίνητρο εφόσον σας ενημερώνει διακριτικά για κάθε χιλιόμετρο που ολοκληρώνετε.

Αισθητήριο ποδιού για προπόνηση σε εσωτερικό χώρο:
Καταγράψτε απόσταση και ρυθμό σε εσωτερικό χώρο με τοForerunner 15 και ένα προαιρετικό αισθητήριο ποδιού για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αποθηκεύστε, Προγραμματίστε, Μοιραστείτε:
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης σας συνδεθείτε μέσω υπολογιστή με το GarminConnect™, τη δωρεάν online κοινότητα της Garmin για να αναλύσετε την πρόοδο σας, να ορίσετε και να παρακολουθήσετε τους στόχους σας και να μοιραστείτε τις δραστηριότητές σας με άλλους χρήστες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξαναζήστε μία προπόνηση, παρακολουθήστε την πρόοδόσας αναφορικά με τον ημερήσιο στόχο βημάτων, λάβετε μέρος σε online προκλήσεις και κερδίστε εικονικά παράσημα για κάθε επιτυχία σας.

Το Forerunner 15 διατίθεται σε μαύρο/ πράσινο, βεραμάν/ λευκό και βιολετί/ λευκό με μικρή πρόσοψη και λουράκι και σε μαύρο/ μπλε και κόκκινο/ μαύρο με ελαφρώς μεγαλύτερη πρόσοψη και λουράκι.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι 149€ και 179€ η έκδοση που περιλαμβάνει το αισθητήριο καρδιακών παλμών.

Ακολουθήστε το στο Google News