α. Cavitation

Είναι κάτι σαν ανώδυνη, αναίμακτη και σύντομη λιποαναρρόφηση, που μας επιτρέπει να χάσουμε ως και 2 πόντους τη συνεδρία. Το επίμονο λίπος που έχει παγιδευτεί στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, υγροποιείται με τη βοήθεια υπερήχων και απομακρύνεται από τον οργανισμό μέσω της λέμφου.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κάντε like εδώ και μπείτε στην κλήρωση, ώστε 3 τυχερές από εσάς να κερδίσουν την επαναστατική θεραπεία Cavitation, που εξαλείφει την κυτταρίτιδα και τα «ψωμάκια».Η θεραπεία είναι προσφορά από το MF Day Spa.

β. Μεσοθεραπεία

Κάνουμε έγχυση λιπολυτικών συστατικών μέσα στο δέρμα, είτε ενέσιμα είτε μη ενέσιμα με τη χρήση ειδικού μηχανήματος. Αυτά διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και βοηθούν στη διάσπαση του λίπους και όχι μόνο.

γ. Λιπομασάζ

Μια εξελιγμένη, μη επεμβατική λιπογλυπτική που είναι δημοφιλής σε πολλά ινστιτούτα ανά τον κόσμο. Πρόκειται για μασάζ με ένα ειδικό μηχάνημα που εγκλωβίζει το λιποκύτταρο μεταξύ δύο κυλίνδρων και το λιώνει. Η διαδικασία είναι εύκολη και ευχάριστη και βελτιώνει συγχρόνως την αιματική και λεμφική κυκλοφορία. Έχει έγκριση από το αμερικάνικο FDA.

δ. Διοξείδιο του άνθρακα

Η καύση του λίπους γίνεται μέσω της οξυγόνωσης. Σε αυτό το δεδομένο βασίζεται η τεχνική αυτή που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών. Το διοξείδιο του άνθρακα διοχετεύεται στις επίμαχες περιοχές και αναγκάζει τον οργανισμό να στείλει γρήγορα μεγάλη ποσότητα οξυγόνου. Η καύση του λίπους αρχίζει αμέσως και πολύ σύντομα βλέπουμε θεαματικά αποτελέσματα. 

ε. Μασάζ με βιολογικά φύκια από μεγάλα θαλάσσια βάθη

Προφέρουν αύξηση του οξυγόνου στην περιοχή με περιττό λίπος και μεγιστοποίηση των καύσεων. Σύμφωνα με μετρήσεις, βελτιώνουν την πυκνότητα του συνδετικού ιστού και έχουν εξαιρετική δράση στην αποβολή τοξινών.

(για περισσότερες πληροφορίες, κάνουμε κλικ στον τίτλο κάθε θεραπείας)

Στο σπίτι

Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε μόνες μας την κατάσταση;

Tips:

1. Αρχικά σωστή διατροφή. Τα φρούτα και λαχανικά θα δυναμώσουν τον συνδετικό ιστό.

2. Στη συνέχεια πίνουμε νερό. Η καλή ενυδάτωση και η τακτική κίνηση βοηθούν στο να μεταβολίσουμε καλύτερα το λίπος.

3. Η χρήση της σωστής κρέμας που περιέχει δραστικά λιπολυτικά συστατικά βοηθάει  άμεσα την όψη του δέρματος. 

Ευχαριστούμε την κα Μαίρη Φιλιππαίου, αισθητικό με ειδίκευση στην κοσμετολογία, και το MFDAYSPA (www.mfdayspa.gr, τηλ.2109014211, Βαρβιτσιώτη 24, Ν.Κόσμος)

Ακολουθήστε το στο Google News