Η 40χρονη αμερικανίδα ηθοποιός έχει κλέψει τις εντυπώσεις όχι μόνο με το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και με τις φωνητικές της ικανότητες. Έχει συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στους Meryl Streep, Tom Hanks, Julia Roberts, Philip Seymour Hoffman και Leonardo DiCaprio, έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο «American Hustle», ενώ 5 φορές ήταν υποψήφια για Όσκαρ. Έχει μια κόρη με τον ηθοποιό Darren Le Gallo.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Σχολείο
«Δεν ήμουν από τους μαθητές που απολάμβαναν να είναι στο σχολείο. Έχω μετανιώσει που δεν σπούδασα».

Ευτυχία
«Με ενδιαφέρει η πραγματική ζωή, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Η ευτυχία είναι πέρα από ρόλους και βραβεία…»

Φοβίες
«Υποφέρω από κλειστοφοβία, ενώ πριν από κάποιο γύρισμα ή όταν είναι να ανέβω στη σκηνή με πιάνει τρακ».

Παρελθόν
«Στα τριάντα αναθεώρησα τα πάντα. Πλέον, όταν κοιτάζω στο παρελθόν, σκέφτομαι πόσο χρόνο σπατάλησα για να βρω τον σωστό άνθρωπο».

Οι αισιόδοξοι
«Πολλές φορές δεν δίνουμε προσοχή σε ανθρώπους με θετική στάση, διότι θεωρούμε ότι είναι ή αφελείς ή ηλίθιοι ή αστοιχείωτοι».

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Υγιεινή ζωή
«Πηγαίνω στο γυμναστήριο όταν μπορώ και προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αλλά το να χάσω βάρος δεν είναι η Νο 1 προτεραιότητά μου. Σκοπός μου δεν είναι να δείχνω όμορφη με μαγιό».

Μακιγιάζ
«Είμαι αρκετά συντηρητική στο μακιγιάζ. Ή τα μάτια μου θα βάψω έντονα ή τα χείλη μου, ποτέ και τα δύο μαζί. Επίσης, δεν αποχωρίζομαι τη μάσκαρα και το lip-gloss μου».

Μαλλιά
«Τα μαλλιά μου δείχνουν πάντα λαμπερά, γιατί τα ξεβγάζω με κρύο νερό».

Το τέλειο
«Είναι μέρος της δουλειάς μου να έχω καλή εμφάνιση, αλλά δεν αισθάνομαι πως κάνω καριέρα επειδή έχω αψεγάδιαστο κορμί. Άλλωστε, πιστεύω ότι το τέλειο ούτε φυσιολογικό ούτε ενδιαφέρον είναι».